Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku

A tipično za Katolike je da se uvijek citira filozof odnosno Toma Akvinski prije nego Sv Pavao.

Uzrok tjelesne raskalašenosti nije Puritanizam, jer nisu narodi oko Izraela bili zli i raskalašeni zato jer je Izrael imao Božije zakone, nego su bili zli, jer je zlo u ljudskom srcu. Rimljani 1 nas ući da je Bog predao idolopoklonike željama njihovih srdaca u nečistoću da sramote sami svoja tjelesa, i zato nije čudno što iz Katoličke crkve izlazi toliki broj pedofila, jer je Katolička crkva izrazito idolopoklonička, a tu se mogu nadovezatii i na moje "vrijeđanje" Međugorja. A to da je baš Međugorje izvor velike duhovne snage mnogima je zapravo lijepo upakiran naziv za idolopoklonstvo.
ajme Roza...
jesi li ti ikad čula za međureligijski dijalog?
premda se zove tako, on se upotrebljava čak i u diskusijama među pripadnicima iste religije, npr. kršćanstva
zamisli da ja npr. vjerujem u međugorska čuda a ti napišeš kako su to vradžbine i kako ti nije jasno
da katolici ne vide da je to obično idolopoklonstvo
bi li tebe uvrijedilo da ja npr. odgovorim kako baptisti vjeruju da je zemlja stara 6000 godina i ni dana više
i da je to najobičnija bajka u rangu sa 7 snjeguljičinih patuljaka?
daj se malo smiri, ovdje zaista nikoga ne trebaš evangelizirati
ovakva bi retorika bila prigodna eventualno u raspravi s agnosticima i ateistima