o čemu ti sad? koji zakoni, koji papir?
Ja sam, kad, lani, prije, na početku čitanja topica, ne znam kad, kad sam tek počela tu čitati, stekla dojam da nitko ovdje tko piše nema svoje unutarnje sumnje, unutarnje mislim, intimne, ne propitkivanje pravila ili čega, nego baš vjere, same vjere.
mislila sam da se to podrazumijeva, da su s tim svi načistu. čovjek kreće od sebe i zato dođe do krivih zaključaka.
Onda par stranica prije pišem kako sam se čudila kako je Majka Terezija imala sumnje. ronin mi odgovori da to nije čudno jer su često najveći sveci imali najveća iskušenja, baš zato što su imali duboka iskustva i meni to bi shvatljivo i prihatljvivo, a ujedno i malo obeshrabrujuće jer skužim da sam od početka života klasična vjernica, sa tradicijskim startom koji sam tek naknadno počela dograđivati, ali nikad nisam imala neke vjerske sumnje.
Ovo sam ostalo dodala u šali, u šali, ifi, u stilu- daaajte, nemojte da se iskompleksiram, kao, ma ne mora da se dovode u kušnje sumnji samo oni koji duboko vjeruju, pa možda nije baš takvo pravilo, pusti da uživam malo u svojoj sreći. ne znam jesam li pojasnila sebe, ali i dalje ne shvaćam na što si ti reagirala

.