pročitala sam (doduše, ne dubinjajući) vaše upise
razumijem vaše stavove
al sam žalosna što se, već viđeno, uvijek hvatate za neke rubne i nespretno sročene rečenice te njima pokušavate degradidarti sve ostalo
ja priznajem da ne znam sasvim lijepo i super ekstra znanstveno napisati post koji bi zadovoljio određene apetite određenih forumaša
no, to nije ni bit
jer, ako se ja već ne mogu popet na tzv vaš nivo, valjda onda vi možete sić koju stepenicu niže budući da ih ionako imate i znate

naravno, ovo pišem pomalo sarkastično jer mi je baš bezveze to hvatanje za ružičastu boju i tom sl.
valjda svi znamo da poanta i bit ostaju isti
al eto, kad ste se već dovezali i doletili, reć ću samo da ima postoji više upisa više forumašica koje su obrazovanije i elokvntnije negoli kolicina koja meni prigovara na mom pismenom izražavanju
i opet niš.. njihovi upisi vas također ne zadovoljavaju
i ne trebaju
stvar je jasna. ne možete nam nametati nešto.. a k tom, nije nas mali broj
pa kad se već pozivate na demokraciju, zašto je ne poštivate u tom dijelu?
il kad već govorite da je država sekularna država, zašto onda ne kažete da ta sekularnost dopušta ispovijedanje vjere i život po toj vjeri.. mi već tako živimo (ili bolje reć, trudimo se.. znat će onaj koji je kršćanin što to znači...) stoljećima, to je naša tradicija, naš identutet, naša kultura, naše naslijeđe, naša povijest...
a vi tako olako želite prijeći preko toga dok na sva usta ispovijedate toleranciju sami tolerantni niste.. jer da jeste, bilo bi prava na izbor kao što ga postoji u mnogo čemu...
dok se i u znanosti lome koplja oko nekih skliskih stvari, dok nema čvrstih dokaza... dok postoje, ne znastvenici, neg države koje dovode u pitanje neke stvari, vi opet po starom.. i želite svima nametnuti tj, dopuštate nametanje...
pa druge koji suprotno misle prozivate raznim fobičarima, mrziteljima, diskriminatorima i sl.
ne bili tako digli prašinu i bacali je u oči, zamagljujući vidove...
za primjer: kad svom dijetetu budem objašnjavala svrhovitost rektuma, anusa, debelog crijeva.., hoće li to biti ruganje nekima??, ili će biti temelji anatomije?
što reć kad vidiš neke države koje ubiru
plodove nakaradnih spolnih odgoja pa kontaju u smjeru "nismo taj odgoj uveli dovoljno rano" pa ioh krenu uvodit u vrtiće opstruirajući nježne mozgove u razvitku koji ne mogu takve informacije ispravno pojmiti...
o spolnom odgoju poučavat ću djecu onda kada vidim da ima interesa za to..
neke osnove smo prešli.. izvanjske različitosti muškarca i žene...
s tim da sam svjesna da odgoj ne traje ejdnim predavanjem nego se gradi godinama a može uništiti u trenu...
svoju djecu želim odgajati za pozitivno a ne za negativno ..