...barem ne standarni kada svekrva voli biti pametna i uplitati se u sve...
Ja sa svojom svekrvom odkada ju znam a ima vec 10god.nikada nisam imala ni najmanji konflikt ali sada me pocinje nesto uzasno smetati a neznam ni sama kako da tome pristupim.
Imam dvije curkice jedna od 7god.druga od 2god.
odkako se moja starija rodila i pocela ici kod nje uvijek je govorila "ovo je moja prva unuka i nju cu jedinu tako jako voljeti jer je prva"...nikada mi to nije smetalo jer jer u jednu ruku mi je bilo drago a u drugu nisam ja to ni shvacala nesto ozbiljno...
sve dok mi se druga curka nije rodila...
ok,manja priznajem jakoo,jakoo je razmazena i jakoo,jakoo vezana uz mene ali to je ne daje pravo da se ponasa prema njoj da je manje vrijedna...
uopce joj nedaje paznju koliko mojoj starijoj...starija curka dosta cesto ide na spavanac kod nje i tako da ju vidi svako malo a ona se nikada nebi udostojila malo dosetati do nas da vidi manju...ono da se ju bar malo pozeli...tocno se vidi ono "ah ja sam vidjela svoju omiljenu unuku za drugu me briga"...
sto se tice kupovanaja stvari malena rijetko kada sta dobi ...jednom je bila izjava kada je starija dosla kuci sa sokom "uvjek zaboravim kupiti jos jedan da imaju obje"...to jesu sitnice ali mene tako pogode...
ili tipa uzme jedne smokice da starijoj i kaze "dobro podjelit ce"...pa hebemu ako si mogla kupiti te jedne od 3kn mozes jos jedne da ima svaka svoje...
manjoj se nije udostojila cestitati rodendan ...koji je bio prije 1mj.a da ne pricam da joj je mozda kupila nesto...(nije to stvar poklona ili sl. vec ako je mogla starijoj koji je bio prije 3mj.onda je mogla i manjoj bar cokoladicu)...
a vrhunac mi je bio danas kada mi je veca curka rekla da je njoj baka rekla kako nju voli jako puno a manju (ima i jos jednog unuka koji je star 8mj) i malog drugog misa samo mrvicu...
to me tako pogodilo...pa nemozes biti takav...
to me uzasno,uzasno smeta i jednostavno neznam kako da pristupim...prema svima unucima bi trebala biti jednaka a ne ovo tebe volim puno a ostalo dvoje malo...
kako bi vi postupili???...dajte mi neki pametan savjet...