-
Rasporedi seminara na taboru;
[QUOTE• 11.-14. veljače: duhovna obnova ususret Isusu: “JA SAM PUT, ISTINA I ŽIVOT!” Molit ćemo za vjeru koja i brda premješta, bolesne pridiže. Vodi fra Zvjezdan i suradnici.
• 18.-21. veljače: korizmeni seminar: “OBRATITE SE I VJERUJTE EVANĐELJU!” Molitva za kršćansko iskustvo vjere. Vodi fra Zvjezdan i suradnici.
• 23.-25. veljače: IV: nac. tečaj za duhovne asistente FSR-a i Frame.
• 25.-28. veljače: seminar ozdravljenja, Isus na Taboru: “DOBRO NAM JE BITI OVDJE!” Slušanje Isusa: najbrži put do oslobođenja. Vodi fra Zvjezdan i suradnici.
• 28. veljače do 5. ožujka: OFM – duhovne vježbe.
• 5.-7. ožujka: susret za zaručnike u organizaciji Hrvatske zajecdnice bračnih susreta. Informacije na www.hzbs.hr Prijave: Dražetić, 098 342200 098 342200 ili E-mail: crozajednicazv@gmail.com
• 7.-12. ožujka: duhovne vježbe OFM.
• 13. ožujka: susret FSR-a
• 19.-21. ožujka: duhovna obnova za franjevačke konfratre i suradnike: “GOSPODIN MI JE DAO BRAĆU!” Vodi fra Zvjezdan.
• 22.-25. ožujka: duhovna obnova s molitvama za ozdravljenje i oslobođenje: GOSPODINE, SPASI ME!” Isus pruža ruku: prihvati je! Vodi fra Zvjezdan i suradnici.
• 26.-28. ožujka: duhovna obnova za Udrugu medicinskih sestara i tehničara. “IDI I TI ČINI TAKO!” Budimo sredstvo u Isusovim rukama. Vodi fra Zvjezdan. Prijave preko Udruge.
• 6.-11. travnja: provincijski susreti ministranata i mladih.
• 15.-18. travnja: duhovna obnova uskrsne radosti: “GOSPODINE, TI SVE ZNAŠ, TI ZNAŠ DA TE VOLIM!” Uz Isusa nestaje depresije i straha. Vodi fra Zvjezdan i suradnici.
OPĆE OBAVIJESTI:
Prijave: telefon: 01 3369-781 01 3369-781 (radnim danom od 8 do 14 sati) ili na mobitel: 091 5986-972 091 5986-972. Faksom: 3361-844 ili elektronskom poštom (tabor@ofm.hr) Kod prijave ostavite svoje ime i telefon.
OBAVIJEST: imamo novu vlastitu web-adresu: www.tabor.com.hr novu mail adresu info@tabor.com.hr
Napomene: Za seminare koji su obilježeni jačim crnim slovima može se prijaviti i doći na boravak odnosno na sudjelovanje svatko tko osjeti poticaj i želi sudjelovati u programima.
Cijene boravka: Puni pansion je 120 kn. Redoviti seminari uključuju 3 puna pansiona tj. ukupnu cijenu od 360 kuna. Sobe su dvokrevetne odnosno trokrevetne sa sanitarnom kabinom u svakoj sobi.
Za samo slušanje na seminarima bez boravka i hrane ne plaća se ništa.
Parkiranje vaših automobila: Uz kuću Tabor i u šumici unutar taborskog prostora ima dovoljno mjesta za parkiranje. Nemojte parkirati uz kuću Franjevačkog samostana.
Raspored na seminarima (ako nije drukčije označeno):
- prvoga dana početak u 17 sati i program traje do 22 sata.
- Drugi i treći dan: 9-12.30 sati i popodne 15-22 sata; od 14 sati drugog dana je ispovijed.
- Posljednjeg dana program traje do 12.45 sati (potom ručak); završna misa počinje u 11.30 s.
][/QUOTE]
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma