Što se tiče proslave Božića, ,moj sinek je odmah riješio tu dilemu. Kad je bio sasvim mali i prvi put se susreo s čizmicama u prozoru reakcija je bila daleko od očekivanog veselja - naime oči su mu bile ovakve "Netko može ući u našu kuću kroz prozor po noći " i tako je već s dvije godine suvereno dobio bilo kakvu ideju o tajnim poklonima i dobio životopis sv. Nikole i biblijsku priču o rođenju Isusa.Zato mi za Božić uvijek imamo tortu- jer slavimo Isusekov rođendan. Mislim nije se kolega odrekao poklona, da ne mislite, ali je najsretniji s tim da ih mi kupujemo povodom ozbljnih razloga, a ne da nam se netko mota po kući po noć, koliko god se čini simpatičan I curka je zato jadna odrasla u ovom puritanizmu i kvari svoj djeci veselje u vrtiću, nažalost, iako je ona tip da bi joj odgovaralo malo više bajke, ali nema šanse. Moj sinek ko Toma Akvinski odmah raščlanjuje do bitka. Zato sam ja tak straumatizirana i po drugim temama (kak su me prozvale da pričam samo se*u ), a ja jadna na sto muka s pitanjima "zašto su ovi nepristojni" "tko je napravio taj plakat" "za koga je to".....