Hvala Zdenka2 mi smo našu malu isto od rođenja vodili u Crkvu, ali naš najveći problem je u tome što ona ima problema s spavanjem, tako da ne možemo ni na jutarnju ni na večernju misu s njom, jer uvijek u to doba spava, ako i odemo onda je nervozna i trčkara ili zaspe, onda se MM i ja posvađamo već u autu, jer se njoj spava, a on ju "sili" na misu, onda u Crkvi MM poludi, oko toga tko će trčati za njom.....onda rađe ne idem. Inače mi sjednemo skroz naprijed onda ona gleda zbor, igra se s djecom, a nekad i mirno sjedi, a najviše voli ići na pričest, jer joj svečenik stavi križić na čelo..... Kad je bila manja bila je super, što je veća teže je s njom na misi. Počela sam čak i sam ić ali bi ona plakal ko ludai. Od jučer ide u vrtić, ne plaće i obožava ić za sad, inače je jako društvena i fale joj vršnjaci pa je psiholgica rekla-obavezno u vrtić!!!! No eto jučer je opet i nakon vrtića i što je odspavala doma, opet divljala, čak i više nego obično. Dok je nema fali mi do za neopista, čim smo skupa ludnica. U zadnje vrijeme hoće ostati s mojom mamom, pa razmišljam da idem na večernju misu a mama na jutarnju, da ju može čuvat jer MM ide uveče na nogomet. Kad je bila manja krenula sam jedno vrijeme na zbor, ali to nije išlo. Nadam se da će usvojiti higijenu spavanja sad kad ide u vrtić. Hvala ti na savjetima, jer se stvarno loše osjećam već jako dugo vrijeme. Jutros sam nakon što ju je MM odveo u vrtić, kuhala ručak i za to vrijeme molila krunicu.Ali kako ti kažeš bez mise i skramenata ne ide, jer su u kući stalno svađe, a u meni nemir i kako ti kažešNekad imam osjećaj da je moj pokretač nemir, da mir i neću dočekati.