-
http://www.medjugorje.hr/hr/medjugor...bracni-parovi/- tko hoće u Međugorje na seminar za bračne parove na jesen ovdje mu je raspored i sve o prijavama
molitvene.nakane@medjugorje.hr
molitvene nakane koje pošaljete na ovu adresu daju se vidiocima i prikazuju se gospi
http://www.medjugorje.hr/hr/medjugor...itvene-nakane/
i ova mi je lijepa stranica http://www.medjugorje.ws/hr/
uglavno ja sam u krizi u kakvoj nikad nisam bila, strah me je preplavio ni spavat ne mogu, plačem i bjesna sam u isti tren, molim Boga ali ga i preispitujem....znam da trebam molit za vjeru i totalno sam izgubljena, ako vam kažem razlog poslat će te me pihijatru ili nekom svečeniku na malo "dublji" razgovor i ispovjed........
čitajući jedne novine, slučajno sam nabasala na "proročanstva" babe Vanege koja su me uznemirila, ali ostvaimo mi sada tu babu, u tome trenu sjetila sam se Tajni koje je Gospa dala vidiocima u Međugorju, prihvatila se čitanja opet neke knjige 2-3 iz Međugorja i shvatila da će se za života jednoga svečenika koji već ima podosta godina te tajne otkriti, da će Gospa ostaviti trajni znak, i nakon tog ljudi imaju 10 dana za obraćenje a onda kreće kaos....vidioci ne smiju otkriti tajne, ali kad im ih Gospa objašnjava često danima nakon toga plaču...jedna se čak usidila pitati Gospu kako Bog može biti tako okrutan...a ona je rekla da On više ne može trpiti sve ove urede.....no ostavimo i Međugorje...šta sve piše u Otkrivenju, a meni od malena u glavi zvoni; teško trudnicama i dojiljama u onaj dan.........
Ja sam van sebe, tek sad ne želim drugo djete i sad sam se sjetila zašto kao djete nisam nikada htjela reć da ću se udati i roditi već da ću usvojiti djete....zato što nisam željela da neko radi mene pati, boluje, živi u ratovima i umre na ovome svijetu, osjećam se tako odgovornom, tako krivom, ako će moje djete kao malo morati proći sve te strahote.znam da nemam Vjere, ali isto tako Vjerujem da će tako biti, sad ili za koju godinu nebitno........u životu sam se često pitala ako je Sotona okrutan, mora li Bog biti takav......i Bog je obećao Abrahamu da nikada više neće uništiti ovaj Svijet........Gospa kaže da se sve može ublažiti molitvom, a to znači ne i izbjeći....mom mozgu nije jasno ako ja imam samilosti za grešnika kako ga Dobri Bog nema...zašto nas je stvorio ovako jadne i bijedne,da neznamo od kuda smo došli ni kud idemo, lutamo po ovome svijetu punome zamki i gubimo bitke, ali On nas je napravio slabima.......bojim se za svoje djete, bojim se svega...nije mi jasno zašto je Bog to tako napravio da se sve žrtvom i smrću može pobjediti očistiti, zašto je Isus mora umrijeti, zašto na neki drugi manje okrutan način nije mogao pobjediti Sotonu a nama dati život u Vječnosti....zašto toliko ubijanja i "za Boga" od prinošenja životnja kao žrtvu na oltare, do ljudskog umiranja da bi se živilo u Nebu.........znam da što više mislim i razmišljam više gubim vjeru i Bogohulim, znam da sam u napasti ali imam pitanja i opravdani strah...Gospa je pokazala i vidiocima patnje djece i sav užas koji će zavladati...čemu to--šta onda će Raj biti za Vjećnost i tako u nedogled......u krug u krug bez kraja.....zašto se nemože izmoliti mir zašto- zato što je Bog već sve odavno odredi jer eto i u Bibliji u Otkrivenju sve piše-pa ćemu trud kad je unaprijed znao šta će i kako biti, zašto smo onda krivi-zašto nam ne da milost da izmolimo mir u svim ljudsim srcima, da dođe novi naraštaj bez ratova i mučenja a ne opet kaos i uništenje-Neznamo ni dana ni časa, ali on će doći svima prije ili kasnije, ali nije mi jasno zašto mora doći svima odjednom- ne možemo li Sotonu na drugi način uništiti a da krv nevina ne teče- zašto djeca-oni su bez grijeha i ne moraju mučeništvom zaslužiti Raj-Zašto???????? Znam jedno ne želim više na ovaj Svijet bez budućnosti donjeti djete koje će patiti!!!
Hvala-molite za mene- a ja idem plačeći moliti krunicu cijelu noć i boriti se sa svojim strahovima i mislima.
Bog vas blagodlovio!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma