Citiraj ivana zg prvotno napisa Vidi poruku
od normalnih strahova i majčinskog instikata koji ti imaš da predviđaš nezgodu....do onih ako vidim silovanje, ubojstvo, rat, pedofiliju, mučenja djece...odmah bi mi se u glavi počeli projecirate slike kako bi to bilo da se to dogodi mom djetetu, kako bi ju bolilo, razočaralo, uplašilo.......pokušal sm svime riješiti se toga iz glave, došlo mi je da si "kosu počupam"
Vidiš, i meni se to zna događati. Dođe mi mučno kada to pomislim. Ali onda si mislim, pa nije valjda da sam sama u tome, možda i drugi ljudi pomišljaju isto, ali im misao brzo proleti, a meni se negdje zakači. I inače mislim da previše mislim i razmišljam. U snu, na javi. Sva sreća da o svemu tome razgovaram s MM-om i bližnjima pa se razvodni, a ja rasteretim.

i zato mislim da ono što je rekao tvoj župnik, nije kršćanski, već praznovjerje koji svaki od nas nosi u maloj dozi.
Tako nešto sam i ja pomislila jer zaista imam osjećaj da nas Bog stalno čuva, kako u nekim svakodnevnim sitnim trenucima, tako i u onim egzistencijalno važnim. Naravno, svaki put mu na tome zahvalim, pa i onom najmanjem, kad uspijem stišati vatru na štednjaku dok jelo nije iskipjelo.

i samo slušaj cure, one su meni svojim riječima puno pomogle...kao i ispovjed u Međugorju, seminar od Zvijezdana...ali borba je svaki dan, i ja mislim pobjediti...nadam se i ti...Bog te blagoslovio