Citiraj sladjanaf prvotno napisa Vidi poruku
meni su ovo najbolje rečenice... u svakom žitu ima kukolja?
pa šteta što je taj kukolj tako obrazovan i ima važnu poziciju u zagrebačkoj nadbiskupiji da bismo na njegove riječi tako nonšalantno odmahnuli rukom
ili kad jedan BISKUP kaže kako ne zna jesu li djeca s potpomognute od boga ili od đavla, pa ne zna bi li ih krstio ili ne... mislim, da ga jednostavno proglasimo kukoljem? eto, papi je dobar, ali što sad?
nevjerojatna mi je ova vaša nonšalantnost na užase koje propovijeda KC. jer taj biskup jest KC. i taj svećenik jest KC. i vi koje odmahujete rukom a u isto vrijeme ste deklarirane pripadnice te i takve KC.
Odgovorila sam na ovo:

Sa zaručničkog tečaja iz usta nekog člana nadbiskupskog nečeg za obitelj. Žao mi je što mu se ne sjećam imena.
Tek sam poslije vidjela drugi post. I piše bivši. Ne znam je li sam otišao ili su ga zamolili da ode. Ne mogu komentirati čovjeka kad ne znam ništa o njemu.

http://www.jutarnji.hr/opus-angeloru...emone-/901136/

Evo ti gore kukolja.

KC ne propovijeda da je dijete začeto van braka prokleto iliti da nije blagoslovljeno. To je rekao netko u ime KC. Samo on zna zašto je to rekao.

Osobno smatram da bi na Teološkom faksu trebao postojati strog psihološki kriterij, tj. da bi buduće studente trebalo testirati jer poznavanje 10 B z nije dovoljno. To kažem jer osobno poznam popriličan broj studenata s navedenog faksa (nek se nađe uvrijeđen tko god hoće - ovo je moja procjena) i za neke bih stavila ruku u vatru da im u toj instituciji nije mjesto već u jednoj drugoj. Ne mogu dalje o ovoj temi jer ću koristiti neprimjerene riječi i dobiti opomenu.