-
If..inače se skor u svemu slažem s tobom...a Cubana je dio mene koji postavlja pitanja koja me muče tako da sam ja spoj nekako Vas dvije, znam da zvuči kontradiktorna, ali ja sam takva osoba uvijek u propitkivanju i čak npr.kad imam jasam stav o nečemu ja ga ipak uvijek proputkujem ako ne na glas onda u sebi, baš zato što stvari nisu nikad crno-bijele i ako bi ja voljela da jesu...stavovi ne mogu biti statični i zacementirani jer tako se zavaramo i u Duhu i razumski a i novim spoznajama....
Ne shvaćam te kad govoriš o vjerskome braku kao garanciji ili koji bi trebao biti garancija za sreću djeteta ili bračnih partnera?
Iskreno iz iskustva znam da je vanbračno djete moje prijateljice milijun puta sretnije, od moga bratića, koji je plod vjerskoga braka, iz kojeg je otac otišao živjeti s drugom ženom i njezino dvoje djece(bratićevih prijatelja) a svog rođenog sina ostavio da gladuje...djete je skoro psih.obolilo od svega..i eto uz svu molitvu možemo reći da se nije vratio i da eto nadamo se i naravno vjerujemo da je molitva pomogla danas već odraslom tinejđeru da se oporavi i da može krenuti dalje......djeca u brakovima oca zlostavljača i pedofila...ne danas ništa nije garancija za sreću djece, pa ni vjerski brak
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma