-
Baš ste se raspisale
Nemam puno vremena pa vas samo na brzinu pročitam, iako bih rado s vama satima raspravljala. Neki dan sam htjela citirati nešto iz Katekizma Katoličke Crkve, ali Ifigenija je bila brža
Ifigenija, imamo identična razmišljanja! Vidim da puno čitaš i puno znaš, a ja sam posljednjih godina malo zahrđala
Tražim satima po KKC ono što me zanima, tako da se ne stignem uključiti u raspravu, prebrzo pišete za mene
Meni za jačanje vjere puno znači zajednica. Otkad znam za sebe, uvijek sam osjećala za Crkvu kao da je dio moje obitelji- moji su u FSR-u pa sam kao mala često išla s njima na susrete. U osnovnoj školi stalno sam se družila s časnama, išla na zbor...Onda je došla Frama, a s njom neko posve novo iskustvo... Kad sam se udala, odselila sam se iz grada i sve se promijenilo- ali na gore. Ovdje nema nikakvih susreta, zajednica, ispovijedam se puno rijeđe nego prije, nema one topline i osjećaja pripadništva. Ja sam tužna. Meni to nedostaje. Nedostaju mi prijatelji koji bi me podržavali u vjeri... Tek sam sad shvatila koliko sam slaba. I kako čovjek lako može pasti... E, ja bi još pisala, ali moram ići, pozdrav svima
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma