Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3651

Tema: odgoj u duhu vjere 5

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja pak razmišljam da otvorim novu temu...
    Ova rasprava spada u filozofiju, a vjera nije filozofija, vjera pruža puno više i daje puno više.
    Molitva i vjera i razgovori o vjeri mi daju snagu za život. Ako se ovdje moramo opravdavati zašto u nešto vjerujemo, onda sve zajedno nema smisla.
    Tema je odgoj u duhu vjere a ne katoličke vjere. Netko je sve pogrešno shvatio.
    Fali mi na ovom topicu White musk. Draga moja ako nas čitaš molim te javi se...Znam - optužili su te za sve i svašta ali ne na ovom topicu. Toliko si lijepog dala ovdje. Nikakav nauk nije mi mogao približiti tvoju vjeru kao tvoje riječi iz dubine srca.
    Fali mi i Riana. Pošteno se od početka predstavila po osnovi svoje vjerske pripadnosti. Ima mi i u njenoj vjeri nešto što mi je posebno drago - to je snaga Božje riječi i predano življenje svoje vjere (u katoličanstvu mi to fali, u katoličanstvu je u praksi manje discipline).
    Zar na ovom topiku nema nitko pravoslavan?
    Zašto se ne može vratiti ovdje ozračje kakvo je bilo - ljubav i mir; umjesto da nas se proziva na red?
    Zar neki od vas dragi vjernici ne osjećaju da se opravdavaju?
    Posljednje uređivanje od ljiljan@ : 08.11.2010. at 19:26

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj ljiljan@ prvotno napisa Vidi poruku
    Zašto se ne može vratiti ovdje ozračje kakvo je bilo - ljubav i mir; umjesto da nas se proziva na red?
    Zar neki od vas dragi vjernici ne osjećaju da se opravdavaju?
    I ja mislim da je ova rasprava potpuno besmislena i da nema baš veze s naslovom topika.
    Malo sam iznenađen ovim napisima.

Pročitao sam vrlo pažljivo zadnjih 5-6 stranica ovog topica i nisam našao da se ikoga poziva na red.
    Doduše, vidio sam da se neke forumašice opravdavaju, ali mi uopće nije jasno zašto. Jer nitko nikoga nije prozvao.

Uopće ne kužim taj obranaški stav bez razloga.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •