ljiljan@ prvotno napisa
Bozz beskrajno ti hvala na tvom postu. Hvala ti zato jer sam imala predrasude prema vjernicima koji su u postupku MPO. Stekla sam dojam da su oholi, da preziru Crkvu, da nas koji smo se izjasnili da nam je MPO neprihvatljiva preziru i smatraju neinformiranima, primitivcima (o i te kako sam informirana - upravo stoga što i onu drugu, lošiju stranu MPO mogu sagledati bez emotivne involviranosti, a jako sam zainteresirana jer nikad ne znaš tko od naših najmilijih može doći u situaciju da bira).
A sada vidim tebe draga BUZZ skrušenu pred Kristom, u molitvi i predanju i istinski te doživljavam kao svoju, kao svoju pravu sestru u Kristu.
Bez obzira što mišljenje o MPO ne mijenjam...ali na kraju krajeva tko zna jesu li moji grijesi, bilo oni kojih sam svjesna, bilo onih koje činim nesvjesno, Gospodinu teži i od MPO...Ali to nije niti važno. Isusa je razapela ljudska oholost a On ljubi našu skrušenost. Ostani takva BOZZ i ostat ćeš u Kristu. Neka te Gospodin obdari obiljem blagoslova i neka te čuva od svih ljudskih opačina na putu kojim si krenula.