-
Kad je ivana-zg detaljno objasnila razloge zbog kojih bi njezina prijateljica vjeroučiteljica voljela da vjeronauk predaje u crkvi, a ne u školi, apsolutno mi je jasno zašto, između ostalog, kako je navela, tamo bi joj dolazila djeca roditelja koji zaista žele da im djeca uče vjeronauk, a ne bi
joj posao bio otežan time da jedan dio djece ona u školi podučava jedno, a roditelji ih doma uče sasvim suprotno. To, između ostalog.
I taj dio njezinih stavova nije nimalo protivan općem naukovanju vjere ni crkve, vjeronauk "premješten" u škole je dio potpisanog međudržavnog ugovora, političkog dokumenta, koji je mogao biti potpisan ili ne potpisan, koji se sutra može raskinuti ili korigirati, a ni Isus ni Biblija neće rećini A ni B o tome.
Ja sam je posve shvatila.
Pinky, razumijem te, samo bih savjetovala da se dosljedno, konkretnoj forumašici, na čije se postove referiraš, obraćaš sa ti, da ne govoriš u množini, da se drugi koji se ovdje (često ili povremeno javljaju), ne bi osjećali bezrazložno prozvani...
Osim ako, iz poštovanja, ne želiš dotičnoj govoriti Vi, a vjerujem, iz napisanog, da ne želiš
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma