ja sam od prvog dana svog života odgajana u duhu vjere, punih 34 godine, uzivala u pričama o isusu, njegovoj darežljivosti i ljubavi, išla sa bakom svake nedjelje na misu, molila krunicu, i svoje dijete odgajam na isti način, želim da uživa u Adventu i Božiću, ne zbog igračaka i poklona, nego zato što će on poklanjati drugima, i sve svoje stare igračke koje više ne koristi pokloniti nekom tko nema. Učim ga da sve mora dijeliti, da voli, da ljubi, učim ga svim vrijednostima Krista....
i sad dolazi ono ali...moje dijete je plod naše ljubavi, plod punih 7 godina želje, muke truda, ustrajnosti i strahova i svega onoga što ide uz MPO....hvala doktoru i biologici što su nam pomogli, ali da nije bilo dragog Boga moje dijete nebi danas trčalo oko mene... ljepo je neko rekao, doktori su posrednici i oni pomažu Bog je taj koji tom zametku udjeli dušu, ali tek u majčinoj utrbi... , ne želim nikome da se suoči sa nemoigućnosti imanja djece ali onaj ko se nije suočio sa tim nemože djeliti moralne prodike o tom....
to vam je isto kao da optužujete nekog ko ima rak da je sam kriv zato i da mu pametujete....dok na svojoj koži ne osjetite nešto nemate pravo kritizirati i omalovažavati i nazivati oholim i licimjernim....
a ja ću reći još samo jedno da zbog takvih ljudi ja neidem u crkvu jer vas sve smatram liucimjernim....ali u Boga vjerujem iskreno i svim srcem i znam da je uvjek uz mene i moje bližnje...