Citiraj Zdenka2 prvotno napisa Vidi poruku
Androgen, glumit ne možeš niti trebaš. Nije to zločin kako si ga ti upitno nazvao što misliš onako kao što misliš. Dovoljno će biti da ne stojiš ženi na putu; dopusti joj da ona kaže svoju i da unosi svoje u odgoj, a ti ćeš svoje.
Baš tako.
Mene je MM pitao večeras prije mise je li bed što on ne ide u crkvu. Rekla sam mu da od njega to niti ne očekujem, ali će sigurno doći dan kada će Maša preispitivati njegove razloge, vjeru, sebe u svemu tome. No, nadam se da će do tada osjetiti Božju ljubav pa i dalje imati potrebu samo za njom.
Eh da, onda nam je na vratima vikao da se pomolimo i za njega

Na drugu temu, moja dječica, već poveća (10 i 9) još su potpuno uživljeni u Sv. Nikolu i malog Isusa. Objavili su mi da znaju da sam ja Zubić vila, ali ta spoznaja se nije protegnula na ovu ekipu. Ove godine posebno uživam u tom njihovom djetinjem doživljaju jer mislim da je zadnji put.

Prekrasno!
Joj, i ja sam dugo bila uživljena.
U prvom osnovne su me svi bijelo gledali kada sam im rekla da meni pod bor darove donosi Isus (Kriskind, kako je moja baka govorila) i to tamo neke '86.-e. S tim da mi je teta koja me odgajala bila učiteljica. No, nitko me nije "ispravljao".
A kada sam jednog Uskrsa, odnonso uskršnjeg jutra ulovila tetu kako lijepi naljepnice na jaja (nije stigla dan prije), totalno sam se zbunila i rastužila.