-
Mamice, molit ćemo za tebe i tvoju djevojčicu!
Što se tiče odgoja i grešaka, mislim da nisi napravila nikakvu grešku, ni s hrenovkama ni bez njih. Ni s čokolinom. Na Rodinom se forumu često sigurnost želi osigurati nekim banalnim stvarima, tim nošenjima, platnom, kojekakvom hranom i određenim tipovima ponašanja prema djeci. I to je sve u redu - neka djeca jedu zdravo, neka ih mi nosimo, neka nam život bude lijep smiren i pun razumijevanja. Ali u tome nema nikakve garancije za dug život, zdravlje i dječju sreću - osim da će dijete biti nošeno, dobro hranjeno i pošteđeno batina. To su ko neke bapske priče, za protiv uroka.
Život i zdravlje, sreća i uspjeh, to je, ja vjerujem, u Božijim rukama. I isto tako - život i zdravlje, to je poseban blagoslov u ovom strganom svijetu. Nitko od nas, ma kako zdravo jeo, pio, i nosio djecu, nije zagarantirano siguran od patnje i bolesti. To je, nažalost, tako.
Život ponekad donosi ogromnu patnju; a mi se nadamo oplemeniti je, i isto tako svojom vjerom dati priliku Bogu da se proslavi. Sv. Josemarria bio je na umoru, i liječnici su ga otpisali. Kad je liječnik došao odrugi dan - pitao je - kad je umro; dječak je hopsao po kući, savršeno zdrav - majka i obitelj pobožno su molili krunicu, i dijete je ozdravilo. U molitvi utemeljitelja Marijine Legije došlo je do čudotvornog ozdravljenja ljudi od tumora. Ovdje su linkovi koji ti možda mogu pružiti inspiraciju, i nadu
http://www.vatican.va/news_services/...re-pio_en.html
http://lenarpoetry.blogspot.com/2009...ly-healed.html
I na koncu, sjeti se sve one djece iz Evanđelja koje je Isus podignuo, ozdravio i iscijelio.
Ja ću se od svega srca moliti za vas, i u molitve ćemo uključiti sve ljude koji se bore s bolestima, osobito djecu, i nadam se da ćete i vi biti među onima koji mogu javno reći - hvala Bogu za ozdravljenje, za snagu i dar života! Nemojte posustati! Uzdajte se! Zahvaljujte na svemu dobrom što dobijate putem, i sigurna sam da će to dobro obasjati vaše dijete, i njegov put ozdravljenja!
Sve uvijek na dobro izađe!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma