-
Teologija tijela od Pape Ivana Pavla II predpostavljam....obnova bračnih zavjeta hm...ružno mi je pomislit kako to zvuči romantično kad nema u tome zapravo ni malo romantike, već je to odluka i poziv...i nakon što me onaj Pikulin post toliko prosvjetlio, i nakon što sam danas išla na blagoslov grla i svog jezika kad sa došla doma poludila sam u trenu i to nakon dugo vremena....i sad to mi se uvijek dogodi kad donesem odluku da neću to činiti, kad shvatim da to nema smisla...ali valda je to zlo jače od mene i zapali me ko šibicu...ok pomirili smo se...moj MM je popustljiv (mada je on kriv,ha,ha uvijek te "čarape" karikiram naravno)........i onda sjednem i pomislim kako sam prije samo 5 min. znala što je važno i kako sam mislila da nakon pikulinog posta nema šanse da ikad više reagiram na neke takve stvari...ja sam u tom trenutku ljutnje mislila kako sam uopće mogla pomisliti da je sve to u stvarnosti tako, i da je prvenstveno "lako", kad predobro poznajem sebe i MM.........
meni to poslanje braka ne znači, služenje i pokoravanje, žrtvu, nešto neraskidivo i pod svaku cijenu moraš, ili romantično- već svetost i poslanje- želja da na brak gledam kao nešto najbitnije, kao pouiv, a ne nešto što svi rade pa i nije tako posebno "sveto".......
(inače MM i ja smo se upoznali na FRAMi i mogu reći da se još par parova tamo upoznalo i vjenčalo...neki su dobili i blagoslov od Pape, MM i ja ga nismo dobili valjda je svečenik mislio da ga je preteciozno za nas tražiti,ha,ha...s druge strane neki brakovi koje gledam a koji su uvjek izgledali stabilno, ili su se ti ljudi uvjek super slagali u vezi i braku, a MM i ja svađali i prekidali, danas nažalost neki od njih su već nakok 1g pred raspadom- ne ne naslađujem se, nego mi je jako u dubini srca žao jer se radi o mladim ljudima, vjernicima, djeci)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma