Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3651

Tema: odgoj u duhu vjere 5

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Kod nas je suprotna situacija. Iskreno, meni bi odgovaralo da imam nekog tko može i hoće sam donijeti odluku. MM mene u sve petlja i kad mu kažem da pristajem na što god on odluči, on svejedno traži moju potvrdu.
    Koliko sam samo puta izgovorila "Donesi odluku sam".
    Nikad se ne petljam u njegov pristup djeci. I trebalo mu je, za moj pojam, dugo da me prestane propitkivati.
    Rijetko je doma subotom i onda kuha i uvijek me propitkuje šta da kuha. Mene to izluđuje. Kuhaj šta god hoćeš, bitno da je jestivo. Poslušno ću pojesti

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ifigenija, samo dok naučiš prepustiti uzde, ode voz... barem meni, jer mi je to nakon puuuno godina još uvijek najteže. recimo imam jako dobru prijateljicu koja je uspjela otkočiti po nekim pitanjima i njima se kvaliteta veze / braka stvarno povećala. možda neki ljudi jednostavno to nikad ne nauče, hm, hm... ja osobno bih tako nekada htjela suzbiti tu svoju crtu kontrolora da mislim da bi se spasila. jer je to užasno iscrpljujuće. al kad n e m o g u .

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    Ifigenija, samo dok naučiš prepustiti uzde, ode voz... barem meni, jer mi je to nakon puuuno godina još uvijek najteže. recimo imam jako dobru prijateljicu koja je uspjela otkočiti po nekim pitanjima i njima se kvaliteta veze / braka stvarno povećala. možda neki ljudi jednostavno to nikad ne nauče, hm, hm... ja osobno bih tako nekada htjela suzbiti tu svoju crtu kontrolora da mislim da bi se spasila. jer je to užasno iscrpljujuće. al kad n e m o g u .
    Je, ovo je istina. Iscrpljujuće je. Pustiti drugoga je teško, ali i oslobađajuće. Zamisli sebe u njegovoj poziciji...
    Za sve to skupa treba vjere, i mira. Ako znaš da je Onaj Gore glavni, onda ti je sve ovo zemaljsko puno lakše pustiti.
    Drži se!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •