-
i uopće ne nznam zašto se miješa pojam ravnopravnosti i model funkcioniranja obitelji? Meni su to dvije potpuno različite stvari. Dali se na poslu osjećate neravnopravnima svojim voditeljima, ravnateljima, šefovima? Ja nikad nisam. Niti mislim da su moja djeca manje vrijedna od mene jer će me uvijek morati poštovati kao roditelja pa čak i kad budu živjeli svoj obiteljski i profesionalni život - ne. Dakle ja uopće ne mislim da je u obitelj gdje je tata recimo predsjednik uprave, mama voditelj pojedinih odjela, a djeca gospođe u računovodstvu, referenti u nabavi itd neka zločinačka organizacija s ciljem uništenja mojeg dostojanstva. Dapače meni je to najbolji način da firma funkcionira i napreduje, i uopće ne znam zašto bi se bilo tko trebao ispričavati zbog zagovranja takvog oblika obiteljskog života koji ima svoje duboke korijene povijesno, kulturno ali i biološki i duhovno. Ne kažem da je to jedini način niti da je dobar za sve, ali ne mislim niti da je to okvir smišljen da bi se omogućilo obiteljsko nasilje ili izrabljivalo žene i nejač.
Posljednje uređivanje od pikula : 11.02.2011. at 13:44
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma