Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3651

Tema: odgoj u duhu vjere 5

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Svejedno ne razumijem zašto je muž glava obitelji, slobodno mi možete crtati. Zato jer je muškarac? Koje sposobnosti on konkretno posjeduje koje ne posjeduje žena, koja se stoga ne može naći u toj ulozi?

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    Svejedno ne razumijem zašto je muž glava obitelji, slobodno mi možete crtati. Zato jer je muškarac? Koje sposobnosti on konkretno posjeduje koje ne posjeduje žena, koja se stoga ne može naći u toj ulozi?
    Gle ili vjeruješ u to da postoji razlika među spolovima ili ne (ne u ljudski pravima nego u karakteristikama).Ja znam da meni to nitko ne bi mogao objasniti ni crtežom ni performansom s vatrom i hologramima dok meni to osobno kroz moj život, duhonivi i praktični,nije sjelo.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    Gle ili vjeruješ u to da postoji razlika među spolovima ili ne (ne u ljudski pravima nego u karakteristikama).Ja znam da meni to nitko ne bi mogao objasniti ni crtežom ni performansom s vatrom i hologramima dok meni to osobno kroz moj život, duhonivi i praktični,nije sjelo.
    Upravo se o tome i radi. Ako ne postoji razlika u ljudskim pravima, onda nitko ne bi trebao pokoravati ili biti pokoren, ponajmanje u braku.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •