Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3651

Tema: odgoj u duhu vjere 5

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    ako živiš kako ti Krist nalaže bit češ omražen od ljudi, jer ljudske vrijednosti nemaju veze sa Božjima, i oni kojima je Bog stran i te vrijednosti su strane i nisu istinite.

Ne razumijem svrhu upiranja prsta u “nas” koje živimo ovako, i “kroz maglu” prožetog osuđivanja i iščuđavanja. Live and let live, meni je sasvim OK ako neka od vas smatra da je jedini ispravan put “apsolutna ravnopravnost” iako sam osobno sigurna da takvo što ne postoji nigdje u svijetu u nikakvoj zajednici; ili recimo obitelj u kojoj vlada matrijarhat i otac je taj koji se pokorava majci – svakom svoje, ko voli nek izvoli. Ako vam dam objašnjenje: To radim jer tako piše u Bibliji, stvarno ne vidim razlog daljnjih rasprava i propitkivanja – ovaj odgovor je kompletan i dovoljan
    Niti mi je Bog stran, niti upirem prstom. Samo što u mom braku nema pokoravanja i služenja, to je sve. Živim i puštam druge da žive. Nikome ne činim zlo i pomažem kome mogu koliko mogu. To mi je dovoljno. Bez pokoravanja i bez služenja.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    Niti mi je Bog stran, niti upirem prstom. Samo što u mom braku nema pokoravanja i služenja, to je sve. Živim i puštam druge da žive. Nikome ne činim zlo i pomažem kome mogu koliko mogu. To mi je dovoljno. Bez pokoravanja i bez služenja.
    Dobro, meni je to super, i ne vidim iskreno razloga zašto ti isto tako ne možeš gledati na "moj" brak...

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro, meni je to super, i ne vidim iskreno razloga zašto ti isto tako ne možeš gledati na "moj" brak...
    Uopće ne mislim konkretno na nečiji brak. Mislim općenito na takav odnos u braku, to me zanimalo. Zanimalo me što te riječi znače na konkretnim primjerima, pa možda i ja uvidim da "služim" i "pokoravam se", samo se služim drugom terminologijom.
    Posljednje uređivanje od n.grace : 12.02.2011. at 22:11

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ljiljana@, hvala ti I meni tvoji postovi daju cjelovitu sliku
    Posljednje uređivanje od pikula : 12.02.2011. at 22:25

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove