Citiraj ljiljan@ prvotno napisa Vidi poruku
Draga Prima mudro zboriš, ali tema nije za odgoj u duhu vjere. Pusti ovdje da Duh puše jer mu se prohtjelo, a ti...možda da se kandidiraš za kakvu izbornu listu? Mislim da bi moglo biti zanimljivo. Ionako već dugo nismo čuli nikog tko bi imao nešto novo za reći, osim da moramo sagnuti glavu do poda zbog ulaska u EU, nadam se da ćeš ti imati.
(Samo nemoj i ti kad uđeš u vilu s 44 sobe, zaboraviti one koje muče problemi egzistencije).
drago mi je da se slažeš. zašto sam samo ja upozorena na OT (po mom sudu nije to baš tako ni OT), a svi pišu o istoj stvari? ti si o istom pisala?
i zašto me šalješ u politiku? ako želiš, izvoli, stvarno nema smisla da meni podmećeš. Ovo sa ulaskom u EU je debeli OT sa tvoje strane, a tema mi je jako zanimljiva, ja bi rado otvorila topic na tu temu ( naslov bi bio nekako: ne želim u EU.dajte mi neki razlog da glasam za ulazak, ako ga imate ) , ali imam loša iskustva sa pokretanjem tema, puno ste mi tamo oftopičarili. I da, pozovi društvo, nas dvojica, a ti i babo sami, nije fer.