Nisu fulale..krivo me shvaćaš...moj profesor na faxu je budist i on sam tvrdi da budizam nije put prema Bogu..već samome sebi do stupnja "ništavila"...da nije religija...budizam želi shvatiti kako izbječi patnju i što je to što do nje vodi(použuda,želja itd.) a Kršćanstvo nas uči da svoj križ i patnju prihvatimo, te da je ono most po kojem ćemo prijeći do Bogu.

Nikad u životu nisam tvrdila niti ću da samo jedna vjera vodi Bogu(mada ove 3 judizam,islam a najmanje kršćanstvo to tako gledaju)..ustvari kako sam Citirala Suca, vjera ona formalna uopće ne mora voditi do Boga..prije može poganin do njega ako je u svome životu prihvatio npr.svoju bolest ili neimaštinu i s time se nosi s nekakvi dostojanstvom-ne da bi namjerno patio, već kad čovjek neke stvari prihvati(npr.rak. neplodnost,zločeste ljude) to ga više ne uznemiruje, on ide iznad toga, nije ogorčen zbog toga, nego naprotiv iz toga pokušava izvući ono najbolje što može-iskustvo-da bi svojim životom i dijelima svjedočio drugima....

Sjedenje na dvije stolice se odnosi na neodlučne, pogotovo vjernike, koji bi to bili ako im paše, (oprost grijeha, Raj) a ne bi bili ako im ne paše! ( ne abortusu). (i ne, ne odnosi se na one koji kritiziraju KC)