Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3651

Tema: odgoj u duhu vjere 5

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj ivana zg prvotno napisa Vidi poruku
    http://www.republikahrvatska.com/DuhovneObnove.html

evo samo da podsjetim da je danas molitva za ozdravljenje, krunica za pokojnike i misa u Sigetu kod fra. Siljana Kožula....sve počinje krunicom u 18:30...misa u 20h.....zna biti čula sam i do 3000 vjernika idem prvi put...valda će moja mrvica izdržati
    teško, te mise nikad ne završe prije 22 sata (ako i onda), a ako želiš sjediti trebaš doći barem u 17.30 - malo predugo za dijete, pogotovo kaj ćeš ostati bez mjesta kad će mala morati na WC
    ako možeš organizirati, idi sama, ako ne, strpi se još koju godinu
    i nikako ne parkiraj na travu ili pločnik - pauk redovno zadnji utorak u mjesecu kruži Sigetom

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Juroslav prvotno napisa Vidi poruku
    teško, te mise nikad ne završe prije 22 sata (ako i onda), a ako želiš sjediti trebaš doći barem u 17.30 - malo predugo za dijete, pogotovo kaj ćeš ostati bez mjesta kad će mala morati na WC
    ako možeš organizirati, idi sama, ako ne, strpi se još koju godinu
    i nikako ne parkiraj na travu ili pločnik - pauk redovno zadnji utorak u mjesecu kruži Sigetom

punooo ti hvala na informaciji od velike je koristi...ma problem je što sam obečala mami da će ići s nama pa mi nema tko pričuvati djete...s druge strane htjela saam da i ona ide radi te molitve za ozdravljenje (možda da samo dođem na taj dio-je li poslije krunice ili poslije mise? )mada znam da ne mora fizički biti prisutna....

Rođakinja ide s bolesnim djetetom od 2,5g koje još ne hoda i mora ga držati, a baš se već dugo spremamo nato. Klinci su dobro izdržali Zvijezdanov seminar...ali tamo je dvorana pa mogu trčkarat- a imaš pravo-koliko bi se uopće mogla skoncentrirati s njom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •