što se tiče franjevaca-ko njih nevoli....uz njih sam se odgojila i rasla u svojoj vjeri.....rekoh inače sam oprezna s karizmaticima, ne volim razvikane svečenike...ali upravo zbog te moje opreznosti i straha, pa možda i osude poslušala sam prije 10g svoju baku i otišla na misu koju je držao Sudac-nije govorio ništa što ja ne bi-pa sam imala osjećaj ne da podilazi ljudima, da im govore ono što žele čuti-već da je on od rijetkih svečenika koji se usudi reći i neke stvari u vezi KC...iskreno više su me smetale babe kojima uopće nije bilo bitno što on priča, već su se gurala, pokušale doć što bliže-vidjela sa da tome čovjeku to smeta...i ako su ga te stigme približile ljudima u smislu da su od njega napravili senzaciju pa su svi čuli za Njega, kao da mu je bilo krivo što ljudi dolaze samo zbog toga, a ne onoga što on govori.tj.što im Isus govori preko njega kao i preko svakog drugog dvečenika za vrijeme mise...uglavnom rekla sam nikad više.........knjiga me nije oduševila na prvu...ali sad nakon 1g u njoj znam pronači jako ljudske i duhovne odgovore na svoje nedoumice (što ne znači da je to Biblija i da Sudac ima u svemu pravo i da na takva pitanja neki drugi svečenik ne bi možda bolje odgovorio-ali sigurno bolje nego onaj u Nedjeljom u 2-iziritirao me je!)
Bez obzira što volim franjevce i fra.Zvijezdana koji je blag, meni treba nešto "oštrije"..a to je pater Tomislav Ivančić.