-
O.T.
hvala nena-Jabuka....evo rođakinja odustala...a meni tako treba seminar...uf...i još imam ispit u četvrtak....ako MM ostavim malu (a on mora na nogomet,ha,ha zbog seminara je htio osustati) bit će svađe...njih dvoje u zadnj vrijeme nikako ne mogu skupa- (ona zadnjih par dana kao da je u pubertetu,sad će 4g, stalno je ljuta i na rubu plača-jučer je plakala jer sam ja ubila pauka prije godinu dana i za njim su sigurno plakali njegovi mama i tata, braco i seka-kad sam joj rekla da je to komarac-rekla je-jažeš-ali to je bio pauk dida-onda je baka pjakala za njim-prvi put u životu mi je rekla da ležem-naću si djuge joditelje, ti mi nisi mama a tata mi nije otac-zvat ću vam policiju, ja kažem a ako te drugi roditelji budu tukli-onda ću opet naći druge-i tako isplakala se ko odrastao čovjek u kome se nakupile sve tuge svijeta-klečeći na podu u 23:30h
...mrvica je hipersenzibilna, ja sam kriva, učim ju da ne smije ubijati mrave, kukce(osim ako nisu u kući ili ju pikaju) da nikome ni životinjama nesmije nanositi bol-zato dobiva batine od vršnjaka u vrtiću.....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma