Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3651

Tema: odgoj u duhu vjere 5

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    Zovite i mene
    imat ćemo teološke rasprave, to obožavam

I ja bih tražio da me se pozove, kad ne bih imao iskustva s Rozagrozom na temama o cijepljenju.

S iskustvima koja sam tamo stekao, bježim od nje koliko me noge nose (mada me ionako vjerojatno ne bi pozvala)
    Posljednje uređivanje od mujica : 29.03.2011. at 16:22

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku

I ja bih tražio da me se pozove, kad ne bih imao iskustva s Rozagrozom na temama o cijepljenju.

S iskustvima koja sam tamo stekao, bježim od nje koliko me noge nose (mada me ionako vjerojatno ne bi pozvala)
    Ubi me ako se ja sječam tvoje i moje prepirke na cjepljenjima, mislim da sam se tamo javila 2-3 puta a tebe se Mujice najiskrenije ne sječam.
    I od kad ti bježiš od mene?

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Ubi me ako se ja sječam tvoje i moje prepirke na cjepljenjima, mislim da sam se tamo javila 2-3 puta a tebe se Mujice najiskrenije ne sječam.
    I od kad ti bježiš od mene?

Očekivao sam da ćeš pitati.
    I sad se mogu obesiti.
    Išao sam pretraživati gdje je to bilo da bih mogao odgovoriti na pitanje, ali baš za inat nisam mogao pronaći nikakva grozna neslaganja. Tj. Našao sam jedan tvoj post, koji me ponukao da odgovorim, ali ništa spektakularno.

Daklem, mislm da bih ti se sad trebao ispričati zbog ovoga sa sitnim slovima.......
    I prestati bježati.....

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku

Očekivao sam da ćeš pitati.
    I sad se mogu obesiti.
    Išao sam pretraživati gdje je to bilo da bih mogao odgovoriti na pitanje, ali baš za inat nisam mogao pronaći nikakva grozna neslaganja. Tj. Našao sam jedan tvoj post, koji me ponukao da odgovorim, ali ništa spektakularno.

Daklem, mislm da bih ti se sad trebao ispričati zbog ovoga sa sitnim slovima.......
    I prestati bježati.....
    To ti samo želiš pošto poto izbjeć mogučnost da se nađeš sa Pomi Cvijetom i sa mnom na koktelima.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    To ti samo želiš pošto poto izbjeć mogučnost da se nađeš sa Pomi Cvijetom i sa mnom na koktelima.
    vidim da mi nisi zamjerila.
    Fala.
    Posljednje uređivanje od mujica : 29.03.2011. at 17:23

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •