Razumijem ja i prihvačam da ima 100 ljudi 100 čudi, svatko ima svoja uvjerenja, taj fenomen mi nije stran. Ali isto tako imam pravo postaviti pitanje ili nešto izjaviti, pa nek se nađe bilo tko da me razuvjeri, al do sad nisam naišla na odgovore koji bi me uvjerili da smo zaista nastali od majmuna, da su Adam i Eva simbolični, i iskreno, više ću vjerovat Bogu i njegovoj pisanoj rječi nego Hawkingsu i Dawkingsu. Ali ako i izuzmemo Postanak jer je danas svatko ko reče da vjeruje u tih čuvenih 6 dana apsolutni idiot, mene i dalje zanima dal svi koji koketiraju sa znanošču i ne usude se ni promislit da je 6 dana zaista 6 dana, vjeruju u to da je Isus začet po Duhu svetome? Zašto je to moguče a nije moguče da Bog stvori svijet u 6 dana? Zašto vjerujemo u uskrsnuće, i evo vjerujem večina vas će to i slaviti uskoro a ne vjerujemo u postanak? Zašto? To mene zanima. Zanima me kako možemo vjerovati u nešto a temelje toga nečeg inetpretiramo skroz drugačije nego piše samo jer postoje neki tamo xyz koji su nam rekli da Bog ne postoji i da smo glupi ako vjerujemo da su Adam i Eva postojali. U mojoj glavi je Bog toliko svemogučan i sve je to toliko ljudima neshvatljivo, da vjerovat da on nije u stanju stvoriti svijet u 6 dana i priklanjati se nekoj smješnoj teoriji evolucije koja POTPUNO negira Boga samo zato jer nas tako uči profesorica iz Biologije i jer je na tome satkano današnje društvo, mi je ravno ateizmu, i radije neču vjerovat nego vjerovat tu i tamo što piše.