Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3651

Tema: odgoj u duhu vjere 5

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    ne, pa ja samo nailazim na nelogičnost, Zemlja je stara toliko, ljudi toliko-zna da je različito, al nastali su u 6 dana...poštujem, al mi jedno drugo isključuje
    Što ti nije jasno? Ne kužim što je nelogično?

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

pa zbunjuje me ovo-znaš da su ljudi na Zemlji tek 6000 godina i da je Zemlja puuuuuuuuuuno duže tu, a istovremeno misliš da ih je Bog stvorio isti tjedan. Eto to.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    pa zbunjuje me ovo-znaš da su ljudi na Zemlji tek 6000 godina i da je Zemlja puuuuuuuuuuno duže tu, a istovremeno misliš da ih je Bog stvorio isti tjedan. Eto to.
    malo OT ali nedavno sam bila u Museum of Natural history u NY, i u onom njihovom fantastičnom planetariju. I gledala dokumentarac o velikom prasku, kako je nastao svemir i tako. Dokumentarac je savršen. ma, nemam riječi, par puta me toliko ganulo da sam se naježila i pustila suzu (iako je glas posudila Whoopi Goldberg koja mi ide na živce)
    ja vjerujem da je svemir nastao tako nekako, možda ne baš doslovno tako, ali vrlo slično

i vjerujem da je nastao u jednom danu. ali ne u jednom 'ljudskom' nego u jednom 'božjem danu'

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku

i vjerujem da je nastao u jednom danu. ali ne u jednom 'ljudskom' nego u jednom 'božjem danu'

Eto, sve sam pročitala.
    Baš ste mi svi super!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •