Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
Dijana, koliko god to tebi neobično zvučalo, večina nas za koje ti misliš da nismo zaslužili pisati na ovoj temi smo jednako vjernici kao i ti.
Možda malo manje sveti, ali vjernici.....
Dijana, a zašto bi se ljutila što se tema okrenula u drugom smjeru?
Evo pokrenula se rasprava vjernika različitih kategorija u kojoj se nastoji nikoga ne vrijeđati.
Jedinstvena prilika za vjernika da pomogne bližnjem svome kad je u sumnji i nedoumici
kako to obično na forumu biva, ubrzo ćemo sve to raspraviti pa će tema opet mirovati.

Ali kako vidim, mnogi vjernici u ovoj raspravi uživaju. Ronin koju si napala je prva u čiju vjeru ja ne sumnjam. A i drugi koji se možda kolebaju također zaslužuju mjesto pod suncem, bar ti tvoja vjera govori da nije tvoje da im sudiš

Mujice - ono s djetetom koje pati dok umire - prizanjem da je za mene preteško pitanje. Ja bih ti možda rekla da je to trenutak koji je čovjeku dan da pokuša dati najbolje što može od sebe. Ali možda bolje da ti odgovori netko s više iskustva i vjere.

Moj odgovor da dijete bog uzima sebi je fraza koju čujem od drugih. Ja ne znam zašto djeca umiru, ali ne vjerujem da je to božja kazna (kome, djetetu, roditelju? ne vidim smisla ni ljepote u takvoj vjeri)