Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3651

Tema: odgoj u duhu vjere 5

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

LJiljana, nadam se da se ne ljutiš, ako ti ja odgovorim svojom iskustvima ispovijedi. Često mi se događa da zbog svoje eksplozivne naravi planem na krive ljude, preglasno, pretjerano, radi gluposti. Dignem se na krivu nogu i tako to. Mene to grize, i nemogu biti mirna dok to ne ispravim, isprikom ili nekom gestom. Međutim, imala sam u životu situacije u kojima se nisam mogla ispričati, ni ispraviti probleme koje sam stvorila drugima. Nisam bila mirna sa sobom, vjerovala sam da će me kazna snaći kad, tad. Tada sam se prvi i zadnji put ispovjedila u svećenika, otvorila sam mu dušu i isplakala se, nesjećam se što mi je odredio kao pokoru, jer sam uz nju i ja jedno obečanje sebi zadala. Od tada sam na miru sa sobom, i uglavnom i sa drugima, sve dok se na vrijeme sjetim staviti njihovu kožu. Grijesi koje sam radila prije, i ovi sada, nemogu se usporediti. Divim se tvojoj vjeri, nadam se da ću i ja jednog dana naći to što ti nosiš u svom srcu, moje je djetinje srce, bojim se ostalo u djetinstvu.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ne ljutim se, isvetica.
    Kad bih ja bila bez grijeha, ne bi mi trebala Ispovijed, zar ne?

Ne ljutim se niti na Mujicu, ali upozoriti sam morala. Ako se ovaj topik svede na pradu, oniks i borosane, onda nećemo ojačati svoj Duh. A trebat će nam svima puno Duha u vremenu koje dolazi.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj ljiljan@ prvotno napisa Vidi poruku
    Ne ljutim se niti na Mujicu,
    Stvarno si velikodušna.

Kad bih ja bila bez grijeha, ne bi mi trebala Ispovijed, zar ne
    i ponizna.

da nije jednog od pokreta unutar Crkve čiji su me učenje i osobni primjer i karizma obilježili valjda za život. Neću reklamirati, ali puno im dugujem
    Opus Dei?
    Tek sad mi puno toga postaje jasno. Gdje su mi do sada oči bile da to nisam vidio? Baš se sramim što nisam ranije skužio...

Demi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Stvarno si velikodušna.

i ponizna.

Tek sad mi puno toga postaje jasno. Gdje su mi do sada oči bile da to nisam vidio? Baš se sramim što nisam ranije skužio...

nisam izdrzala hahahhahahahahaha

da i ja sam voajer na ovom topicu, povremeni.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Stvarno si velikodušna.

i ponizna.

Posljednje uređivanje od krumpiric : 08.04.2011. at 08:53

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •