-
To što je netko svećenik ne čini ga nužno svecom, kao što mene nije činilo moje prezime. Moja iskustva sa svećenicima govore mi da su oni upravo bolno čovječni i grešni. Nemogu gledati u svečenika kao nepogrešivog, ali postoje naputci iz Biblije kojih se on mora pridržavati, jar da netko tako zastrani u svojoj profesiji, a da je to bilo koja druga profesija, dobio bi otkaz. Kako da ja gledam čovjeka koji mi na razgovoru o krštenju djeteta ničim izazvan počne govoriti o Bosancima i bosanskim muslimanima kao izdajicama svoje vjere koje sve treba pobiti, ali mi jadni i kukavni Hrvati nemamo dovoljno vjere da se sa njima obračunamo?!? Taj više govori o politici nego o Bibliji, a kad bi se smio pisati kao nešto, pisao bi se vjerovatno kao ustaša. Žalim, ali ja iz usta takvog čovjeka ne mogu čuti Božju riječ. U ostalome je dobar, vodi procesije, i po kiši i snijegu , nitko nije njime previše nezadovoljan. Ma on je meni pao test ljudskosti i izbjegavam ga kao što bi i bilo koga drugog tko mi krene govoriti o zatiranju drugog čovjeka ili njegove vjere.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma