Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3651

Tema: odgoj u duhu vjere 5

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam danas vodila malu kod logopeda i dok čekam da završi, obično odem u crkvicu Sestara milosrdnica (ili na kavu, kako kad).
    Danas sam otišla u crkvu i razmišljala o svima vama i ovome ovdje što piskarano i skoro me uhvatio smijeh kad sam se sjetila te špajze,

zamislila sam se kako sjedim u svojoj špajzi na gajbi pive, između tegla kiselih krastavaca i marmelade, a Bog me i tamo nađe...
    Probije se snop snažne svjetlosti kroz ventilacijski otvor u špajzi....
    i začu se glas: "Ne boj se....ja sam s tobom...
    al' daj ipak malo pospremi tu špajzu, ti kartoni od jaja su ti posvuda...."

Meni bi rekao - boj me se, ako smjesta tu ne napraviš reda... Pa valjda bježim iz špajze u crkvu, tamo je sve uredno...

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku

Meni bi rekao - boj me se, ako smjesta tu ne napraviš reda... Pa valjda bježim iz špajze u crkvu, tamo je sve uredno...
    ajme, ifi, jel'da smo navikli da je u crkvi uvijek sve savršeno uredno i čisto.
    E, jedna moja prijateljica je bila na jednom našem otoku u maloj mjesnoj crkvi i nije mogla doći k sebi, kaže, daj, zamisli, jesi ikad vidjela u crkvi prljav pod?Ono, ekipi je toliko lijeno, šta, fjaka je,i slabo čiste crkvu.
    To mi je bilo čudno i šokantno ko i njoj,
    a skužila sam tada kako neke stvari uzimamo zdravo za gotovo (tipa čistoća crkve), sve dok ne vidimo (rijetku) iznimku.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •