Svako jutro radnim danom otprilike od 9 do 11, ostane i duže, ovisi koliko ima ljudi. Dvojica su ispovjednika, jedan je skroz lijevo u onom prolazu, a o.Ramos u onoj kućici ispred (isto lijevo od ulaza) i na njoj piše njegovo ime.
Po tome se formiraju dva reda, a ti pitaš tko je zadnji za ispovijed kod Ramosa (malo duže čekaš).
ljiljana, uvijek mi je drago čuti i pročitati što fra Zvjezdan kaže, on je baš čovjek/svećenik po mom ukusu, inteligentan, produhovljen, a uvijek tako blag i nenametljiv. Super si to prepričala.
SikaPika, imaš kad proguglaš malo o ispovijedi i te podsjetnike na grijehe, da se čovjek sam malo prorešeta.
Naravno da tu spadaju i misli, same misli mogu čovjeka činiti i srditim i oholim, npr., ne moraš nikoga naglas opsovati da bi mu u glavi pomislio - glupane! Ili- ajme, koji idiot!
To što netko slučajno ne potkrada firme i ne oštećuje radnike ili nema u svakoj rečenici psovku, ne znači da nema ništa pogrešnoga za ispovijediti.
Samo odapinjanje otrovnih strelica na forumu (evo mene u BB) sasvim su dovoljne da čovjek vidi kako svugdje ima zloće.