Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3651

Tema: odgoj u duhu vjere 5

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa Vidi poruku
    Sretan Uskrs svima i od mene! Ove godine sam uspjela provesti pripreme za Uskrs i korizmena odricanja, a jedno od njih je bilo pisanje na Rodi.

Ove godine sam prvi puta bila na svim obredima s djecom. M je ministrirao, a B je bila neočekivano zainteresirana i mirna. Dogodio se trenutak kad osjetiš da ti se uloženo vraća.

Željela bih ponijeti tu radost Uskrsa i njezina utjecaja na moju obitelj u cijelu ovu godinu.
    He he, i mislila sam da si nas se odrekla
    Eh, nadam se da će se i meni za koju godinu vratiti uloženo. Za sada je moje djetešce sve razigranije pod misom, čak smo prije dva tjedna dobili upozorenje jer je ciknula baš u trenutku pretvorbe vina u krv i kruha u tijelo Kristovo. Odmah sam ju izvela van i obećala obožavanom Fra Tomi da ćemo ubuduće biti odzada. Kaže on, ne smeta njemu, ali dolaze mu ljudi s pritužbama, kao, nemaju mira ni u crkvi. Misim da ćemo ipak morati na dječju misu u 11 sati, iako, tada misu drži župnik čije mi se propovijedi baš i ne sviđaju.

fgm1236, dobro došla i jako mi je drago što si se vratila vjeri
    ivana zg, sigurna sam da se kod tebe skupio i umor i žeđ za mirom, za Bogom, samoćom... Baš često razmišljam o tebi, nekako smo slične u tim forama gdje se kačimo za svaku svoju misao. Netko drugi možda ni ne primjeti što mu je proletjelo kroz glavu, a meni se nekada čini da sam i previše svjesna svojih misli (znam da ovo sad zvuči prefilozofski). To što si pomislila za dijete, sigurna sam da je svaka majka u određenom trenutku pomislila, samo, nije možda tome toliko dala pažnje. Preosjetljiva si, ženo, u tome je riječ.
    Grlim tebe i malenu!

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

SikaPika hvala...ne znam jesam li preosjetljiva ali nekad se definitivno uplašima same sebe....možda i nismo same,tko zna, možda neki ljudi ne žele sebi priznati neke stvari ali slažem se s tobom možda ih nisu ni svjesni ili su površni pa bježe od sebe- blago njima,ha,ha.

...nama će se zato "suditi" za ono što smo spoznale a nismo mjenjale.
    ...e sad bdijemo li nas dvije više nad sobom ili nam je možda savjest jače probuđena neznam- nadam se samo da to nije nešto "što vodi "ludilu" " ha,ha

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj ivana zg prvotno napisa Vidi poruku
    nadam se samo da to nije nešto "što vodi "ludilu" " ha,ha
    he he, i meni to nekada padne na pamet (mislim na sebe, ne na tebe)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •