Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3651

Tema: odgoj u duhu vjere 5

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Manuela. prvotno napisa Vidi poruku
    jer kakti neki nemaju kaj reči!
    Drugačije formuliraj temu pa ćemo zasigurno imati što reći.

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Drugačije formuliraj temu pa ćemo zasigurno imati što reći.
    formula ili ne formula za neke očito nema smisla jer su poklopac na sve kaj se veli!
    neznam je li to drugačije poštovanje vjere ili vjerovanje ili pak nešto nrugo?!

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Manuela. prvotno napisa Vidi poruku
    formula ili ne formula za neke očito nema smisla jer su poklopac na sve kaj se veli!
    neznam je li to drugačije poštovanje vjere ili vjerovanje ili pak nešto nrugo?!
    Manuela, nekako je uobičajeno da se na filozofski kutak stavljaju teme o kojima se želi baš raspravljati, pod tim mislim i ćuti potpuno drugačije stavove od početnog posta. Koliko sam ja shvatila htjela si podjeliti vaše vjerske običaje i čuti navike drugih, ali uz podršku i bez rasprave o tome da li to ostalima ima smisla. U takvom slučaju pišemo na tzv. temama podrške gdje se ne dozvoljavaju (malo grubo rečeno) neistomišljenički upadi sa strane (najčešće u svrhu razvoja rasprave, a ne podrške).

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Manuela, nekako je uobičajeno da se na filozofski kutak stavljaju teme o kojima se želi baš raspravljati, pod tim mislim i ćuti potpuno drugačije stavove od početnog posta. Koliko sam ja shvatila htjela si podjeliti vaše vjerske običaje i čuti navike drugih, ali uz podršku i bez rasprave o tome da li to ostalima ima smisla. U takvom slučaju pišemo na tzv. temama podrške gdje se ne dozvoljavaju (malo grubo rečeno) neistomišljenički upadi sa strane (najčešće u svrhu razvoja rasprave, a ne podrške).
    potpis i zato apsolutno ne razumijem razlog za premještanje
    ako netko želi nešto raspravljati o vjeri zašto se ne otvori nova tema?
    Samo na ovih 50tak stranica ima jako puno toga o odgoju u vjeri, a da ne govorimo o prethodna 4 nastavka tako da ako doista nekoga zanima može iščitati i nadovezati se - većina nas koji smo pisali na tim brojnim stranicama smo i dalje tu. To što nemamo potrebu svaki dan raspredati na tu temu nego se nekim povodom posvjetujemo ili pojadamo uopće nije različito od drugih topica podrške, a koji nisu premještavani.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    potpis i zato apsolutno ne razumijem razlog za premještanje
    ako netko želi nešto raspravljati o vjeri zašto se ne otvori nova tema?
    Samo na ovih 50tak stranica ima jako puno toga o odgoju u vjeri, a da ne govorimo o prethodna 4 nastavka tako da ako doista nekoga zanima može iščitati i nadovezati se - većina nas koji smo pisali na tim brojnim stranicama smo i dalje tu. To što nemamo potrebu svaki dan raspredati na tu temu nego se nekim povodom posvjetujemo ili pojadamo uopće nije različito od drugih topica podrške, a koji nisu premještavani.
    Bilo je na novoj temi, i onda je spojeno. Meni se učinilo da Manulea želi razumjevanje i potporu, a ne raspravu da li hodoćašće ima smisala. Obzirom da je nova, i obzirom da je na filozofskom počela rasprava (a tamo i jest predviđeno mjesto za suprotna mišljenja, dio postova je obrisan prije spajanja) , spojili smo temu sa ovom. Iskreno, sad sam i ja zbunjena...Manuela je htjela potporu bez rasprava i suprotnog mišljenja, e sad , teško da je to moguće da temi koja nije samo tema potpore.

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    .Manuela je htjela potporu bez rasprava i suprotnog mišljenja, e sad , teško da je to moguće da temi koja nije samo tema potpore.
    da teško je nažalost dobit potporu!
    al kad smo za raspravljat večina je negativno nastrojena!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ok, vas dvije iznad mene , jeste li pročitale što sam na pisala u postu prije?

Ako čovjek želi ići bos, neka ide.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •