Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3651

Tema: odgoj u duhu vjere 5

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Volim ja s tobom raspravljat, al mislim da ti nisam dovoljna za nahranit tvoje debatske potrebe, brijem da kad ti i Ante krenete raspravljat pravo ćeš uživat, on ima za to dara i volje jedno 60 puta više nego ja
    PS. neka se učlani na forum, uživo mi je bezveze

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    Nije kopirano, što je- u navodnicima je. Imam ti potrebu odgovorit zašto na ovoj temi tako pišem "kao da je kopirano" - krenem ja uvijek prvo opisivati svoju neku priču pa to bude tako nedovoljno,nejasno, zbrčkano i zapravo netočno. Kao da te neke velike istine po kojima živim ne stanu u tu neku moju malu čašu. kao da uljevaš karnister od 22 l u čašu za margaritu, ne iđe. Da nije forum nego svoj blog pisala bih ja natenane skroz slike i dojmove,osjećaje i rukavce, možda bih se približila tome što želim reći, ali kad vidim pitanje često mi se odmah "javi" rečenica koja mi se utisnula u srce i pamet na tu temu -pa iako je utisnuta ipak je od srca, nije hladna
    A inače ti ja jesam grozno stilski staromodna i patetična, meni je čitat Vergilija u originalu na glas bolje od koncerta ne znam koga- tako da su ti meni citat iz Biblije i životopisa svetaca uglavnom super moderni i jezično i
    ok, s ovim postom si malo dodala i osobnog stava to uvijek više volim pročitati, inače bih pisala u Glas koncila
    Posljednje uređivanje od pomikaki : 09.08.2011. at 19:50

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •