Žene, hvala na idejama, kontam da će nešto od toga u čizmicu
A što se tiče pravljenja nereda... mi smo sad na dječjoj misi pa ne odudara od ostalih malih divljaka koji budu skroz naprijed... najmlađa je među njima, časna ju voli i još ju i ona izaziva pa se ova dere, zapravo, uopće nisam primjetila od starijih da smeta i da se netko zgraža, valjda zato što aktivno sudjeluje u svemu, kleči aza vrijeme podizanja, širi ruke na molitvu Oče naš, daje mir, ubacuje novčiće, pjeva...
po najnovijem je skužila kako zabavljati starije pa onda za vrijeme propovijedi pravi face da bi se oni smijali što mi je bed jer ona šuti, a oni se valjaju od smijeha, onda ju okrenem na drugu stranu da ih ne može vidjeti
prije tri tjedna mi je napravila takav cirkus da sam mislila da ću propasti u zemlju od neguodnosti iako je zapravo bilo skroz smiješno
bili smo na večernjoj misi, a kako je bila nedjelja zahvale za plodove zemlje, pred oltarom je bilo nekoliko hrpica s voćem, povrćem, bundevama... prvo se popela i dirala nogom što mi je bilo bed, skinula sam ju i rekla da smije samo dirnuti prstićem i ništa više... što je ir adila dok je trajal pričest da bi nakon pričesti dok su vjernici trebali sjediti sabrani u molitivi i u tišini, došla do hrpe s bundevama, uzela jednu i šopila je u korpu glasno viknuvši (ispred glavnog oltara): Mama, vidi di tam tavija bundevu! Ajme majko, odletjela sam po nju, crkva se grohotom smijala, čak i župnik, a ja sam se zacrvenjela i po ušima... naravno, još se derala kad sam ju skidala s oltara... rekla sam, nikada više n avečernju misu s njom
da vas pitam, kako ćete s njima započeti došašće? meni već muka od onih čokoladnih kalendara (svekiji kupili tri komada), želim nešto sa smislom (a i ne smije jesti čoksu)
mislim da je netko prošle godine pisao kako sam pravi kalendar sa sitnim poklončićima, zadacima za taj dan
što za dijete s 2,4god.?
he he, nikako da stavim neki novi filmić kako pjeva Rundeka![]()