Citiraj ronin prvotno napisa Vidi poruku
pikula nisam ga pročitala. ali budem.

mene je kod Holly fasciniralo to što zbilja odvaja vrijeme za molitvu, trudi se da joj to bude prioritet, ima duhovnika( ima li tko od vas svog duhovnika? ja točno znam koga bih voljela no kako se priča da će postati biskup sumnjam da bi mi mogao biti na raspolaganju te vrste). privlačna mi je takva pomisao o svećeniku koji ME prati i daje mi odgovore na moja pitanja. moram još malo prožvakati tu ideju.
I meni je to privlačno, no sumnjam da takvoga mogu dobiti sebi na raspolaganje.
Dosad sam stekla dojam da se oni posvećuju (opravdano) mlađem očevu sinu, ljudima u velikim duhovnim potrebama, što je i normalno.
Idem na skupne duhovne obnove, molitve i predavanja i vidim da uvijek individualni pristup dobivaju ljudi koji su u velikoj potrebi, ako imaju vlastite veće psihičke probleme (a imala je i Holly, molilo se kod nje i za oslobođenje i za ozdravljenje, za svu psihičku potporu), koji imaju osobno ili u obitelji probleme s alkoholom, drogom, koji su negdje u svom putu zastranili, na bilo koji način, makar i u sumnjama vjere, ili imaju teške i smrtne bolesti.
Mi ostali smo uglavnom prepušteni sami sebi, snađi se druže, moli, čitaj, trudi se.
Pod ovo "ostali" nisam mislila na neku pretjeranu revnost u vjeri, tipa ispravna sam i super pa mi ništa ne treba.
Dapače, baš mi jako treba neka potpora i stalno sam u potrazi, ali mislim da je neću dobiti jer nisam "kritičan slučaj".