Sad tek vidim da ste razgovarali o knjizi Tajna uspješnog majčinstva, pa da se i ja javim... pročitala sam je prije par mjeseci. U početku me oduševila, ali sad kad ju pokušavam provesti u praksi,ostala sam razočarana. Nikako ne uspjevam... A i ona je imala malu djecu kao i ja, kako ona može, a ja ne? Uopće ne kužim gdje griješim... Ujutro se ne stignem ni umiti,a kamoli se pomoliti. Mogu se prekrižiti, ali sad da izmolim nešto duže od Očenaša Bebač nema neke rutine tijekom dana, a ovaj drugi pojede moje živce do kraja A navečer kad odu spavati ne mogu se pomaknuti od umora, i pustim kuću u kaosu i odem i ja na spavanje...Ne stignem ništa duhovno pročitati... Evo, sad sam se malo izjadala...
A da vidite kako sam to oduševljeno čitala, čak sam i bilješke napravila, i tablice kao i ona- i sve palo u vodu Ako netko pokušava ovo pravilo provesti u praksi, bilo bi mi drago izmijeniti iskustva,možda shvatim u čemu griješim.
Što se tiče molitvenog života starijeg sina, nisam baš zadovoljna, mislim da bi se trebala više potruditi... Na kraju se sve svede na kratku večernju molitvu... Prije spavanja zajedno izmolimo Anđele čuvaru mili, Zdravomarijo i jednu kratku molitvicu. I to više ja molim, on samo sluša i kaže Amen Jučer sam pokušala uvesti i Jutarnju molitvu, ali on je totalno nezainteresiran, ujutro želi upaliti crtiće i samo čeka kad ću završiti. Kako da mu približim molitvu, a da ne ispadnem dosadna? On će sad tek 4 god. tako da je još mali...