Jason živi tako od početka, a Crystallina je ajmo to tako reći obraćenica.Meni su oboje predivni.
Jason živi tako od početka, a Crystallina je ajmo to tako reći obraćenica.Meni su oboje predivni.
Zašto sam pitala žive li to odmah od početka života?
Zato što mi ovdje pričamo o odgoju djece, one koja imaju kakav/takav kršćanski start. Čula sam dosta tih obraćeničkih priča tamo kod fra Zvjezdana, zadnje jutro na seminaru, kad su svjedočanstva. Dojmljive su, to je stvar da su oni (ili samo jedno, što je češće, jer netko treba povući utopljenika iznad površine) živjeli život svakakav, ali nakon obraćenja počeli su živjeti u potpunosti kršćanski i od toga zaista blistaju.
Meni je to malo strano, niti sam se ko manijak drogirala, niti išla od cvijeta do cvijeta, niti što slično, da bih mogla primijeniti na vlastiti život i na život svoje djece. Nemojte me krivo shvatiti, znam ja iz toga iščitati, vjera izvlači iz najdublje kaljuže i što je čovjeku veća potreba (bilo bolest ili kakva druga kriza),to će jače zavapiti i jači odjek dobiti, i snažnije će se i vjera manifestirati i njezini plodovi.
No, sad bi iz tih primjera trebala učiti djeca, a da prethodno ona nisu prva zaglibila pa se onda dizala. Hoće li naučiti na tuđoj, a ne na vlastitoj koži? Valjda hoće.
(i, kao što znate, kako reče ifi,, a ako ne znate, sad znate, je li nešto traje dulje od minute, nemam to strpljenja/vremena čitati/gledati, inače ne volim puno čitati s weba i gledati dulje filmove, što me zanima, printam za kasnije, tako da većina linkova koji se ovdje plasiraju kod mene "propadaju", čekam da ih netko drugi pregleda
, svak je dužan bolesti, što narod reče, a i moram si ostaviti vremena za pisanje dugometražnih postova, koje opet netko drugi nema živaca čitati
)