Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3651

Tema: odgoj u duhu vjere 5

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

A propos spolnog/rodnog odgoja i rodnih teorija... znate li da je prije koji dan u Argentini velika grupa pro-abortion feministica napala katedralu? http://www.lifesitenews.com/news/vid...-defend-cathed Za one kojima se ne da gledati - gole, bijesne žene i simpatizeri napadali su katedralu sa željom da se oskvrnu. Biskup je odbio pomoć policije i umjesto toga vjernici su napravili živi zid i za vrijeme napada molili krunicu. Feministice su ih pljuvale, šarale po njima sprejevima, psovale ih i napadale. Užasno mučno. Ne želim reći da je sav feminizam kao takav spreman na nešto takvoga, i kao što nam se imputira, da imamo nešto protiv prava žena, ali kada jednom pustimo branu zdravog razuma, bujica može kuda hoće...

Jednom kad se zakoni prilagode zahtjevima rodne teorije (nema muško-žensko, nema prirodno-neprirodno, nema dobro-loše, sve je samo stvar osobnog izbora) jedino što stoji na putu punog priznanja takvog načina života je Crkva, i onda se takvi cirkusi mogu početi događati, uz ogromnu patnju - manje vjernika koji mole, a više svih tih mladih ljudi koji su kroz svoju slabost zavedeni u duboki ponor grijeha.

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ljiljana, je, i meni su predivne te riječi, a na poseban način ovo što si podcrtala

[QUOTE=Ifigenija;2261688]...ali kada jednom pustimo branu zdravog razuma, bujica može kuda hoće...
    QUOTE]

a zar nije uvijek tako? naravno da društvo ne može napredovati ako nema temelja zajedničkog svima. odmah me to podsjeća na redak Rim 2, 14- koji govor da svi ljudi imaju naravni Zakon u sebi., savjest... Zvjezdano nebo nebo iznad mene i moralni zakon u meni!!...
    apropo toga, vidimo na primjeru pomaka granica u zahtjevima homo predstavnika.. kom je prije od njih palo na pamet tražiti usvajanje djece? nego, lukavo je to, mic po mic micati granice tako da se ostali ljudi imaju vremena "adaptirati" na njihove zahtjeve, pa je od negdašnjeg "ne tražimo djecu, tražimo samo da na priznate", danas je došlo do tog da traže djecu za posvajanje i još nameću svoj svjetonazor kao obvezatan za sve ljude, što vidimo po ovom programu... i onda su oni tolerantni?

što se tiče ovog primjera koji si linkala, pozitivno me zaprepastila molitva krunice i mir dok ispred sebe imaš razularenu gomilu...
    mi nismo ni svjesni koliko nam je to pred vratima...

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj zmaj prvotno napisa Vidi poruku
    Nažalost! Sad je vrijeme da ne damo bujici preko barem osnovnih ljudskih vrednota.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

što se tiče ovog primjera koji si linkala, pozitivno me zaprepastila molitva krunice i mir dok ispred sebe imaš razularenu gomilu...
    I mene - kao da gledam čudo uživo!

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

[QUOTE=Ifigenija;2261688]A propos spolnog/rodnog odgoja i rodnih teorija... znate li da je prije koji dan u Argentini velika grupa pro-abortion feministica napala katedralu? http://www.lifesitenews.com/news/vid...-defend-cathed Za one kojima se ne da gledati - gole, bijesne žene i simpatizeri napadali su katedralu sa željom da se oskvrnu. Biskup je odbio pomoć policije i umjesto toga vjernici su napravili živi zid i za vrijeme napada molili krunicu. Feministice su ih pljuvale, šarale po njima sprejevima, psovale ih i napadale. Užasno mučno. Ne želim reći da je sav feminizam kao takav spreman na nešto takvoga, i kao što nam se imputira, da imamo nešto protiv prava žena, ali kada jednom pustimo branu zdravog razuma, bujica može kuda hoće...

Ovo je sramotno, jednako sramotno kao i nabacivanje kamenom na mirnu povorku.

pčelica_maja_23 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

[QUOTE=isvetica;2262001]
    Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    A propos spolnog/rodnog odgoja i rodnih teorija... znate li da je prije koji dan u Argentini velika grupa pro-abortion feministica napala katedralu? http://www.lifesitenews.com/news/vid...-defend-cathed
    Kad idemo u rat, moramo biti i na ovo spemni. Nažalost mi smo ti koji ne smijemo izgubiti glavu, jer se loše iščitava u javnosti. Ovaj je biskup postupio stvarno hrabro uz nadahnuće Duha Svetoga. KAd bismo barem i mi tako mogli pod raznim napadima.

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

[QUOTE=pčelica_maja_23;2262694]
    Citiraj isvetica prvotno napisa Vidi poruku

Kad idemo u rat, moramo biti i na ovo spemni. Nažalost mi smo ti koji ne smijemo izgubiti glavu, jer se loše iščitava u javnosti. Ovaj je biskup postupio stvarno hrabro uz nadahnuće Duha Svetoga. KAd bismo barem i mi tako mogli pod raznim napadima.

Tko ide u rat? Jesi ti dobro? Samo nam to treba

pčelica_maja_23 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj isvetica prvotno napisa Vidi poruku
    Tko ide u rat? Jesi ti dobro? Samo nam to treba
    To je.. tako, izraz za današnje doba kojeg mnogi teološki pisci, popularni uglavnom, koriste. To nije stvaran rat na nož. Očita je ta konstantna borba za Crkvu, protiv Crkve, Isus da ovo ne... i tako. Radi se o tome da ako braniš stav ili ga postavljaš, dakle ne šutiš, kao da ratuješ. Nekako metaforički sam se izrazila. Iako, kažem, korissti se dosta taj izraz.
    Posljednje uređivanje od pčelica_maja_23 : 02.11.2012. at 15:09

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

uključujem se kao padobranac
    nisam pročitala o čem ste pisale jer nisam bila on line
    samo sam tila reć, ljiljana, sjetila sam te se danas na misi
    prvi petak
    a Evanđelje biješe o Isusu, Kruhu života.. baš o onom što si juče pisala
    vidovita si, lol

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    A propos spolnog/rodnog odgoja i rodnih teorija... znate li da je prije koji dan u Argentini velika grupa pro-abortion feministica napala katedralu? http://www.lifesitenews.com/news/vid...-defend-cathed Za one kojima se ne da gledati - gole, bijesne žene i simpatizeri napadali su katedralu sa željom da se oskvrnu. Biskup je odbio pomoć policije i umjesto toga vjernici su napravili živi zid i za vrijeme napada molili krunicu. Feministice su ih pljuvale, šarale po njima sprejevima, psovale ih i napadale. Užasno mučno. Ne želim reći da je sav feminizam kao takav spreman na nešto takvoga, i kao što nam se imputira, da imamo nešto protiv prava žena, ali kada jednom pustimo branu zdravog razuma, bujica može kuda hoće...
    Za čija se to prava one bore? Ovo je ruganje ženama! Nerazum u akciji...po pokroviteljstvom...znate već koga. Nema maski.

Posljednja vremena. Rijetki će se održati. Braća u Kristu moraju se držati zajedno. Ostati čvrsti.

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj ljiljan@ prvotno napisa Vidi poruku

Posljednja vremena. Rijetki će se održati. Braća u Kristu moraju se držati zajedno. Ostati čvrsti.
    ljiljana, znaš li ti za onu evanđeosku prispodobu o sijaču?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ljiljana, znaš li ti za onu evanđeosku prispodobu o sijaču?
    O da!
    (Opet si me ponukala da malo prokopam po Bibliji i prisjetim se. Danas iznimno dobro djeluješ na mene.)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •