-
ljiljana, je, i meni su predivne te riječi, a na poseban način ovo što si podcrtala 
[QUOTE=Ifigenija;2261688]...ali kada jednom pustimo branu zdravog razuma, bujica može kuda hoće...
QUOTE]
a zar nije uvijek tako? naravno da društvo ne može napredovati ako nema temelja zajedničkog svima. odmah me to podsjeća na redak Rim 2, 14- koji govor da svi ljudi imaju naravni Zakon u sebi., savjest... Zvjezdano nebo nebo iznad mene i moralni zakon u meni!!...
apropo toga, vidimo na primjeru pomaka granica u zahtjevima homo predstavnika.. kom je prije od njih palo na pamet tražiti usvajanje djece? nego, lukavo je to, mic po mic micati granice tako da se ostali ljudi imaju vremena "adaptirati" na njihove zahtjeve, pa je od negdašnjeg "ne tražimo djecu, tražimo samo da na priznate", danas je došlo do tog da traže djecu za posvajanje i još nameću svoj svjetonazor kao obvezatan za sve ljude, što vidimo po ovom programu... i onda su oni tolerantni?
što se tiče ovog primjera koji si linkala, pozitivno me zaprepastila molitva krunice i mir dok ispred sebe imaš razularenu gomilu...
mi nismo ni svjesni koliko nam je to pred vratima...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma