Ali po kojim to argumentima samtrate homoseksualnost prirodnom, normalnom, poželjnom ili izjednačenom sa heteroseksulanim odnosom koji je otvoren životu, stvoren je kao jedini odnos koji može proizvesti potomstvo i kvalitetno ga očuvati različitnim muško - ženskim pristupima i drugo.
Koje su studije s druge strane one koje mogu obraniti stav da je seks između istog spola jednak seksu različitih spolova?
Jednak, prirodan, da nije izvrnuta verzija onog za što je tijelo napravljeno. Gdje i kako to tumačite?

Non stop samo sablazan kad se kaže da nije homoseksualnost prirodna. Pa nije. I šta sad? Zar ćemo zabraniti ustvaom zajamčeno pravo izricanja mišljenja i stavova jer se to određenim ljudima ne sviđa?? Ne kužim, odakle pravo ikome da drugome zabrani da stoji na strani svoga stava.
To se počelo jako provlačiti svuda po forumima, javnosti.
Blaćenje onih koji nemaju stav da je homo normalno. Pa barem 70 % frendova koji su homo ima stav da nije prirodno da je poremećaj i obično i dolze iz razorenih obitelji gdje fali utjecaj jednog roditeljskog modela.
Sami homoseksualci tako misle. Mnogi mnogi. Također otvoreno su mi muški prijatelji homoseksualci rekli koliko je njihov svijet promiskuitetan. Koliko je to uobičajeno imati više partnera iako si u stalnoj vezi.

Pa zar je sada da zatvaram oči na očito? Da tvrdim da je civilizacija d sada bila nazadna jer eto nikada spolni odnos nije bio društveno prihvaćen ako je između istog spola??
Pa dajte stanite na lopu.
Jedno je govoriti da nešto nije prirodno i ne zaslužuje obiteljsak prava a druge je doći i razbijati njuške, gaziti ljude... mlatiti ih uvredama ili šakama. Mislim, daje malo shvatite na kojoj razini je riječ homofob, nemaš pravo u 21 stoljeću na svoje mišljenje tj. to mišljenje nije dozvoljeno. A na kojoj razini je:ne smatram to prirodnim, radi što želiš, slobodan si ali nemaš moj blagoslov ili potvrdu da je to jednako heteroseksulanom ponašanju.

Mislim, dajte se uozbiljite. Pa neki direktno impliciraju da je jedno od mišljenja nedozvoljeno. Skandal! I to u 21. stoljeću. nakon toliko stoljeća civilizacijske odbojnosti ili neprihvaćanja sodomijie, sada ćemo razapinjati one koji tak misle. Malo morgen. Smiješno je to.