Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3651

Tema: odgoj u duhu vjere 5

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Sve očito proizlazi iz toga da je ivana stvarno napisala jako lijep post, ali, za razliku od drugih, ja se u njemu ne nalazim, osobno, , nalazim se u masu nekih drugih stvari koje opisuje npr. ronin, stvari o traganju i nalaženju, ali na drugi način, nikad ovakve, baš ovakve vrste krize i sumnji.
    to govori valjda da svi na drugi način doživljavamo i proživljavamo vjeru, to smo već govorili i zaključili, a nije mi jasno kako se moglo iščitati da se meni odjednom mozak izokrenuo nakon par stranica i sad mislim ono što uopće ne mislim i što nisam mislila jučer.
    kako?
    očito što sam na takav način napisala, zaista ne misleći to što se iščitalo pa se još jednom ispričavam onima koje sam nehotice uvrijedila.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    kako?
    očito što sam na takav način napisala, zaista ne misleći to što se iščitalo pa se još jednom ispričavam onima koje sam nehotice uvrijedila.
    vidim da te to muči, pa ću pokušati objasniti, kad već nitko drugi neće. pretpostavljam da to nema veze toliko s tobom, nego s raspravom na drugom topicu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •