If tek sad vidim da si dobila "zabranu" ne znam zbog čega jer se klonem što više mogu filozofskih tema, pošto mi je bilo kao tebi..mislim da sam ja imala zabranu mjesec ili dva..... bilo mi je jako krivo jer je stvarno bilo nepravedno, nakon par dana pjenjenja i doslovnog nespavanja, na kraju je "svako zlo, bilo za dobro"...prestala sam čitati temu i zamarati se nekim ljudima kojima da se popneš na trepavice ne bi objasnio koliko ustvari stvari želiš sagledati objektivno a ne nekoga uvrijediti...šta da ti kažem u tom razdoblju dala sam puno ispita i jedan koji nikako nisam mogla dat....vi ste mi puno značile jer sam čitala Vaše poruke potpore, to mi je zagrijalo srce izmamilo suze i dalo poticaj da bolje učim a ne zamaram se glupostima........u mislima i molitvama sam s tobom...Bog te blagoslovio..sad imaš vremena pripremiti se za Advent, Božić, ići na zornice i koncetrirati se na sebe i svoje klince ( i peči kolaće)
Beti3 -hvala ti puno, nadam se da upijaš svaku sekundu u Vatikanu i da ćeš nam tog duha donijeti i ovdje na forum....preporučam se u molitve, pogotovo svoju obitelj u kojoj su teške kušnje bolesti djece i odraslih da nam je duh već na granici iznemoglosti...Hvala....dobila si milost da se odmoriš u Kristu i ogriješ u njegovu krilu.....