Citiraj Zdenka2 prvotno napisa Vidi poruku
Nena, prošle godine u studenom sam se pridružila grupi čitača koju je potaknuo vlč. Andrija Milićević. Svatko je čitao za sebe doma, a podrška i komunikacija je bila na fb stranici i e-poštom. Postojao je i raspored kojeg se nisam mogla do kraja pridržavati jer sam čitala ekumensku Bibliju koja je puno opsežnija zbog komentara, a i zato što na poslovna putovanja i godišnji odmor nisam nosila sve to. Osim toga, ja uvijek čitam uz zapisivanje, pa me je i to usporavalo. Svatko je čitao nekim svojim ritmom - ja sam završila čitanjem tjedan dana nakon predviđenog roka. Sada ta ista grupa nastavlja čitanjem KKC, što je mnogo manji izazov, ali isto velika radost.

Mislila sam na tebe ovih dana - kako je prošlo krštenje?
Znači, godinu dana čitanja. Pravo bogatstvo.

Krštenje je prošlo super, hvala, (i zeljki isto), mada je malu ulovila viroza baš tih dana, ja sam bila sva isprepadana jer mi je nekako premala za tu visoku temperaturu, ali sve je ipak prošlo super.
Naš je župnik zaista toliko inteligentan i produhovljen čovjek, tako je lijepo govorio za vrijeme ceremonije (nije bilo za vrijeme mise nego zasebno, samo za nas), tako duboke i pronicljive poruke uputio je baš nama, roditeljima i kumovima, oduševio i sve prisutne, iz raznih krajeva, baš savršenstvo, za našu djevojčicu.