-
hej ronin
dok jedni guštaju, drugi rade 
zeka peka.. nego, baš si me podjsetila kako sam se htjela osvnuti na tvoj post o bespolnom odgoju
pročitala sam tvoj uradak i prije negoli si ovdje stavila link na isti 
već dugo se želim osvrnuti, al nikako
ni sada neću napisat sve što bih htjela
manjak kvalitetnog vrimena, razmišljanja.. pa letim..stalno letim, ah...
ugl, htjela sam s svama podijeliti ovo iz Glasa Koncila, prepisujem:
"...Da se zapravo ovdje radi o pranju mozga, uspješno pokazuje u dokumentarnom filmu Norvežanina Haralda Eije. On je, zbunjen činjenicom da su se djevojke i dalje odlučivale za tipično "ženska" zanimanja (medicinske sestre, friezerka i slično), a dječaci za tipično "muška" (tehničari, građevinski radnici, itd.), unatoč svim naporima političara i društvenih inženjera javnog mnijenja oko promicanja rodne ideologije preko NIKK-a, nordijskog Gender Instituta, obilno novčano potpomaganog, odlučio ispitati što je posrijedi.
Snimio je razgovore s poznatim znanstvenicima izvan Norveške, koji se bave empririjskim instraživanja čovjeka. njegova tijela, psihe i ponašanja te ih pokazao istraživačima NIKK-a koji su ostali zatečeni jer nisu mogli braniti svoju teoriju pred emiprijskim dokazima.
Nakon što je film prikazan na norveškoj državnoj televiziji, koja je tako razotkrila neznanstvenost NIKK-a i njegovih istraživanja, Noridjsko vijeće ministara (regionalna međuvladina suradnja zemalja koja se sastoji od Norveške, Švedske, Finske, Danske, Islanda) odlučilo je zatvoriti NIKK, nordijski Gender Institute.
Ako želite pogledati dokumentarni film Heralda Eije, upišite u Google „hjernevask“ (norveška riječ za „ispiranje mozga“), odnosno, potražite ga na adresri: www.youtube.com/watch?v=r-KbHyJ6rLU – priopćilo je Hrvatsko katoličko društvo prosvjetnih djelatnika.“
Izvor: članak o očitovanju Hrvatskog katoličkog društva prosvjetnih djelatnika „Uvedeni spolni odgoj nije znanstveno utemeljn“, u: Glas Koncila, Zagreb, 11. 11. 2012. str. 3.
Postoji i link: Nordic Countries Defund Gender Ideology http://www.turtlebayandbeyond.org/20...nder-ideology/
Meni osobno je nevjerojatno da netko može samo tako preskočit empirijske dokaze, empirijsku znanost, očite stvari koje se prostim okom mogu vidjeti... čovjek nije sprčka, nego stvorenje koje stremi cjelovitosti, a to sigurno nije moći reći „ja sam muškarac s vaginom“...
Pročitala sam negdje da se i ti rodovi mogu mijenjat kroz život. Kao, spol, je zadan (nešto što ti je učinjeno, ha ha ha, pa i život mi je učinjen pa nitko normalan neće reć ubij se to ti je zdravo), al rod?, moš bit što oš.. moram priznati, omah mi nastane cijela zbrčkarija u glavi.. žensko sam, imam vaginu, al sam ipak muško, al ću se, karikiram, oblačit ko žensko, a ljubovat ću suprotni spol, doduše, ne znam kojeg roda, pa ću nakon koje godine postat žensko žensko i ljubovat .. Ma strava.
I jako sam žalosna da se to nesazreloj djeci ide prodavat i rušit im identitet, mutit mozak i stabilno odrastanje, uvodit pommutnju u ionako nezrela tijela i psihe...opstruirat djetinjstvo i ispada da su takvi veći vjernici od samih vjernika koju vjeruju u „nedokazanog“ Boga. Stvarno treba imat muda i vjerovat u takvo što pored svih dokaza.
Ajd, nek viruju oni, al zašto guraju našoj djeci takve degutantnosti?, i to pod obavezno. Pitam se zaš onaj naš ministar ne dokazuje tu vjeru u rodnu ideologiju i svojim primjerom, pa ne krene nosat ružičaste suknjice, možda se i našminkat....
pa mislim..kao da je čovjek samo izvanjska tjelesna materijalna ljuštura u koju te netko nastani začećem, jer, nije da moš birat oš bit muško il žensko... kao da si neki duh koji uđe u muško tijelo, al nije muškarac, nisi muškarac, ili žena, kad bi se radilo o ženskom tijelu- kao da se tom ideologijom želi postići neki bespolni entitet koji prebiva u spolnim tijelima.
Nakaradno je takvo vjerovanje. Jer na sveopću okolinu utječe i, karikiram, za jedan celzijev podignuta prosječna temp. nekog doba, a kamoli to da ne utječe imanje nečeg eksplicite zadanog u gaćicama !! Hoćeš nećeš, tvoj spol te određuje... najočitije u zanošenju, ostajanju u drugom stanju i dojenju.. Određuje te i boja kože u, npr, izlaganja suncu.. a di neće biološka razlika između muškarca i žene, razlika u mozgovima, nastrojenosti, ... i tako neki žele silovat empirijske dokaze, empirijsku znanost, svrsihodnost organa, biologiju... nekim, „po zraku letećim, nedidoriljivim“ teorijama.. tko im to daje prostora i zbog čega, ne znam.. al eto ih u školama, javnim školama...
Ne znam jesam li rekla sve što sam htjela.. imam ulete djece...
Nadovežem se kasnije, ak vidim da je usfalilo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma